Snart ska ni få

Transformationen är snart genomförd, jag käner mig meeer o meeer som en kvinna. Deodoranten jag köpte gjorde så jag glappar käften mer än vanligt, har redan skrivit 3 blogginlägg idag, och jag börjar känna en stark avsky mot logik, rim och reson. Jag vill bara snugga upp med min deo i soffan nu, skälla ut nån kille för en skitsak i flera timmar och sedan smeka deon. Nu är det dags, snart är jag ute på marknaden!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Snart ska ni få

  1. Audi skriver:

    Ja jävlar, äntligen en blögg som e värd att lösa!!! ALLA andra tråkbloggar står sig slätt mot Sadulisten o bubbes blöggar!!! Ja har inte läst o följt en enda bloggare fram tills nu! Bub o Sad FTW!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *