FItta

En grej innan jag sover. Låg i soffan och skällde ut en killkompis för han hade gjort nån grej, jag minns inte vad det var han hade gjort ens. Han är så jävla jobbig och jag vill bara skälla på fanskapet. Har nu bestämt mig vilket parti jag ska rösta på i det kommande valet. Det är feministiskt initiativ, ett parti för kvinnor av kvinnor med enbart KVINNAN i centrum. Tror det var en killkompis till mig som sa att jag var ego bara för jag vill vara med i det partiet, men då pratade jag med honom i 20 minuter om det tills han höll käft. Jag vann debatten, och om han inte slutar käfta upp sig ska jag antingen
1) säga åt en man att slå/döda honom
2) förgifta honom i smyg så han inte kan göra mig illa
3) tjata på honom tills han begår självmord
4) skjuta honom när han ligger och sover
5) anklaga honom för våldtäkt
6) skära av kuken på honom när han sover så det blir ett skämtreportage i TV om det
… eller nått annat tufft, modigt, kvinnligt! Nu ska jag gå och byta bomull för det läcker blod men vi hörs sen. feministisktinitiativ.se

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på FItta

  1. Blackadder skriver:

    hahaha, underbart! fortsätt kämpa mot könsdiskrimineringen! (hur man nu tolkar det, ja)

  2. rajgurt skriver:

    Fantastiskt

  3. Kalzipp skriver:

    Du har verkligen blivit en fullfjädrad kvinna nu saddu. Har du något ihop med johanna westman?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *