Cashewnöten och jag

rekvisita2Jag var och handlade med Bubba igår. Nej, vi bor inte tillsammans men han har ett kort på en välkänd matvarukedja (som jag inte nämner för jag vill inte promota den till mina 2 läsare efter det dom gjorde mot mig, snyft) som möjliggör självscanning och jag har pengarna. Fint va? Det är så praktiskt att scanna allt själv, göra deras jobb och ändå betala fullpris. Gå omkring som en jävla dr snuggles i butiken med en fjärrkontroll och blippa in varje jävla vara så dom tjänar som in i fittan på det. Smack, tack.
Vi hade i alla fall blippat in allt, lite bacon, tamponger, kondomer, lavemang och sån där man sätter i ändtarmen för att kolla om man har feber (Bubba brukar tro det är en man har i munnen men det känner han sedan på smaken att så är inte fallet). Vi köpte även vuxenblöjor. Aja, men kom fram till självscannings-kassan och skulle betala. Nej, då stod det att det skulle bli en kontroll. ”Jag vill inte gå på nån kontroll, man vet aldrig vad dom hittar!”. Det kom fram en blatte, en tjey, förmodligen föddes hon i Sverige genom sin mors anus eller liknande t ex fitta i början av nittiotalet. Hon var en liten tösasnutta som jag utklassade i hästlängder med min verbala skill och rappa erfarna hjärna.
Hon började blippa några varor… många varor. Ibland när det är kontroll så blippar personalen kanske 2 varor bara för att bekräfta att ”ja, ja det är en hederlig Svensk”, men inte denna lilla mörkrets drottning inte. Hon gick igenom 4-5-6 grejer tills hon hittade vad hon sökte efter (inte en hjärna tyvärr, smack, hade inte det i kassen… synd för henne): En cashewnöt som inte var registrerad!
Hon blev cp och sa att den inte fanns med.
– Jo, jag scannade in bägge, sa jag.
– Man måste scanna på produkteeen.
Jo, för det var ju så att jag hade tänkt smaska på lite niggercashew och tog en påse och sedan ville Bubba apa efter och tog OCKSÅ en påse. Scanna vi in den andra påsen? Jepp, för jag hade redan scannat 2 ggr på hyllkanten där dom där förbannade nötjävlarna låg.
Nu är det bara så att idioterna som jobbar där, eller idioter som handlar där (inte jag och bubba dock) hade lagt ett ANNAT märke bland nöten som jag tog vilket resulterade att Bubba hade tagit en annan sort som kostade mer eller mindre än den typen jag scannat in 2 stycken av. Fattar du, homes? Jag hade betalat och gjort helt rätt men det blev fel pga att dom lägger identiska produkter med olika pris i samma hylljävel. Vem fan går omkring och tittar i detalj på allt man handlar? Vem sitter och kollar på minsta lilla avvikelse? Jag är en man – jag är logisk – jag vill kunna gå och ta grejer och scanna in utan att bli lurad av affären!
Blatten såg detta emellertid, på felaktiga grunder, som ett misstag från min sida och började dryga direkt. Då skulle varje jävla liten fittgrej köras genom en vanlig kassa där hon satt och slabba in allt. Ja, det är enkelt när man sitter på sitt feta arsle och bara behöver DRA varorna genom en läsare.
När hon drog alla grejer så kommenterade hon även Bubbas och mina fina kassar som vi KÖPT av den där jävla affären, kassar av nylon eller nått som håller länge.
– Har ni scannat kassarna?
– Öööö, nej vi hade MED OSS kassarna, vi har KÖPT dom.
Trevligt att bli indirekt anklagad för att vara ohederlig när man är storkund och hederlig grosshandlare.  Jag täppte igen truten på henne och gav henne min psykoblick, hatblicken, ögoncacaoblicken som jag ger alla jääävla horor som studsar upp mot mig.
När allt var inscannat och Bobby stod och plockade ner allt i kassarna (igen) så satt blatten och skärskådade kvittot som en jävla galning. Så klart, hon ville hitta fel så hon kunde motivera sin omotiverade kontroll. Hon hittade så klart en till ”avvikelse”.

rekvisita1

Wow, vilken skillnad… fuck u

Jag hade handlat 2 st jello, rekvisita till BSS2, som Bubba ska använda i en sketch. Jag bara tog 2 st jello från en hylla och scannade in ena produkten 2 ggr… det skulle jag inte gjort tyckte blatten. För det jag inte visste, och inte brydde mig om heller för den delen, var att det var 2 OLIKA jellos som verkligen såg olika ut… verkligen. 2 olika jellos som låg på samma plats i hyllan. Hur olika varom? Ja, kolla själv på bilden. Om man vet innan att det kan vara olika så kanske man tänker på det men om skiten ligger i samma fack i hyllan så kanske man inte sitter och stirrar på förpackningen och letar finn fem fel när man inte ens bryr sig om vilken smak det är för det är rekvisita. Så hon började ta fram kvittot och skulle läxa upp mig: ”Kolla här… do måste scanna in separat olika smaker”
Jag blev lite förbannad vid det laget och sa; ”jag har inte gjort fel produkterna låg på samma plats, ser identiska ut”. Bägge kostade lika mycket också så det var butikens orderstatus hon var orolig för – jag hade betalt så mycket jag skulle. Hon burra upp sig och sa med äcklig nedlåtande blatteröst ”jag ska förklaaaara för diiig – titta på den. den ska scannas in separat” och så pekade hon på den där jävla jello-entryn. ”JAG kan förklara för dig”, sa jag med arg svenneröst ”— att den låg på samma ställe som den andra så det är inte jag som har gjort fel – det är ni”.
Hon kunde inte komma med nått och gick sin väg för vi hade scannat in ALLT korrekt och det fanns ingenting att klaga på egentligen.
Så kontentan är att hon hade gjort cashewnöts- och jello-”felet” hundra gånger i rad om hon hade varit i mina skor, och det vet hon om. Det är ju lätt att sitta i efterhand och syna allt i sömmarna i minsta lilla detalj för att hitta fel och ändå inte hitta någonting av värde! När man handlar ska man bara kunna gå och ta sina grejer och butiken ska vara jävligt glada att man över huvud taget handlar i deras förbannade jävla självscanning och gör allting åt dom! Man ska visa kunder respekt och inte misstro ocksåh, smack. Förstår att dom måste kontrollera mycket eftersom blattar brukar vara ohederliga – men det här är ju löjligt. När jag o Bubba gick ut ur affären så kallade jag henne för en jävla blatte högt och ljudligt så aaaalla runtomkring hörde och frös till is (tyvärr hörde inte hon det). Man får inte säga som det är nu för tiden – hon var ju en jävla blatte och jag vann och fick alla mina grejer. Jo, jag blev så in i helvetes förbannad och glömde köpa snus och fick gå tillbaka sen, men jag köpte inte snuset där hon jobbade. Puh. Det kan vara bra med självscanning ibland men inte när det är nitisk blatte som sköter kontrollen, en rasistblatte som bara ville jävlas med svenskar och inte hittade några egentliga fel. Nån jävla ordning får dom ha i sin butik. Hoppas hon dör i bröstcancer.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

10 svar på Cashewnöten och jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *