BSS2 ute nu!

TUMBs2Nu är den äntligen ute. Jag syftar inte på min kuk jag menar förstås nya säsongen av Bubba Shepherd Show. Första avsnittet kom ut igår och det har varit ovanligt trevlig respons må jag säga men över hundra likes och tre tummar ned 😀
Alla avsnitt är inspelade i förväg mevlcsnap-2013-09-30-21h58m59s61n denna gång var vi lite lata och lämnade slutet på sista delen öppen… ja, vi skaaa spela in något slut snaaart, vafan vi har ju 8 veckor på oss nästan! Nej, men följ nu denna show om du gillar den och kolla på varje avsnitt så mycket du kan och vill. Nu ska jag och Bubba försöka göra klart TBSG-skivan ”drive whore”… mer om det senare, homes! Det jag är lite förbannad på är dock att judetuben youtube hela tiden stoppar oss att ha ”reklam” i våra videos. Ja, youtube är svin och påstår att vi inte har bevisat att vi har rättigheterna till klippen!!! Hahaha vi har gjort allt från ax till limpa, hela skiten, ”skrivit”, filmat, redigerat, musik (en del kompisar har bidragit också samt ett fåtal delar med gratismusik från 20-talet som ej är skyddad). Så här ser vi vad som händer när giriga svin får bestämma – dom försöker på alla sätt stoppa oss att tjäna en krona på grejerna som vi själva gjort. Patetiskt. Samtidigt ser jag varje dag klipp på yt med upphovsrättsskyddat material där skitungar har reklam aktiverat heeelt utan problem. Vem skulle annars göra en så här dassig show? Vem äger rättigheterna? Ja, VI så klart för ingen annan i hela världen skulle spela in en sån här ful show! Tarottv är en bluffverksamhet som drivs av zigenare.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *