tarottv bluffar till sig pengar

Jag brukar kolla på bluffmakarna i tarottv.se. Gör det du också om du vill få dig ett skratt men även bli heligt förbannad! Tarottv är ett ”tv”-program som består i några kvinnor som sitter i direktsändning och utför cold reading på personer som ringer in och många gånger vill bli lurade. Kvalitén är… ungefär som Bubba Shepherd Shows bildkvalité: dassig.
Ett samtal går ut på det här: Blatten ställer en massa frågor till den som ringer in och matar sedan tillbaka svaren som om blatten ”visste” svaren från början. Patetiskt. Eller så kommer blatten med självklara generella uttalanden som aldrig kan slå fel i stil med att solen någon gång i framtiden kommer gå upp eller att någonting kommer hända om 4 månader. ”Do er dukti i de du göör!” – ja, vem vill inte höra det. Har aldrig hört specifika detaljerade uttalanden som ”jagh ser du har blå opel regnr ABF 243 som bränsleslang torkat ut på och det sitter en klisterlapp på framrutan som det står ’eurocop skadar dig själv och andra’ på”. Vaarför det då? Jo, för det är omöjligt att veta sånt genom en ande som inte ens finns söddö. Det kostar 10 spänn att ringa in till programmet – och du får betala även om du inte kommer fram i sändning. Många desperata som ringer upprepade gånger förstås för att komma fram – det gillar zigenarna.
– Har dooo jobb?
Märkligt att inte ens anden vet om någon har jobb, en partner eller allt annat med för den delen… eller nej för det är bara BULLSHIT. Visst personer som ringer in vill lura sig själva och försöker så gott dom bara kan få det niggern säger att verka logiskt, men det är skrattretande dåligt. Kolla så får du se hur dåliga och fula dom är!
blattetarottvEn kvinna i ”backuppen” var slående lik Catrin da costas polisfoto, det var ganska kul. Man tycker inringarna borde dra öronen åt sig när hälften av alla som jobbar på tarot-tv ser ut som nerknarkade alkade sprutluder.
Jaja, jag är ingen looker själv, men jag sitter inte och påstår att jag vet hur andra människors liv kommer bli i framtiden, inte ens JAG är så jävla sjuk i huvudet.
Och kom inte och påstå att ”ja DOM kanske är fejk men det finns många som KAN det där”. Det har aldrig i världshistorien gått att påvisa att en käft har den ”gåvan” under ordnade vetenskapliga tester så give it a rest, Ralph och fuck you. Sluta lura dig själv nu och gör någonting med ditt liv i stället för att ge pengar till zigenarkäringar som inte bryr sig ett piss om dig och ljuger.

Uppdatering: Ägaren till detta bluff-företag MixGold har efter hon läst min text försökt att anmäla mig för hets mot folkgrupp, mm, pga att jag har skrivit sanningen om hennes oseriösa verksamhet. Företaget förlorade sin F-skatt pga otillräcklig bokföring och deras spåverksamhet är som ni vet ett skämt. Ägarens bror mordhotade även oss när vi spelade in dokumentär om deras verksamhet.  Se dokumentären ”vi” gjorde om MixGold där vi på ett skojigt sätt visar deras lögner.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

14 svar på tarottv bluffar till sig pengar

 1. Golia skriver:

  Det som för 100 år sedan framstod som rena dumheterna, har återigen under 2000-talet fått ett genombrott. Det borde vara förbjudet att bedriva värksamheter som uppenbarligen är bluff. James Randhi erbjöd ju en miljon dollar till den som kunde bevisa att de hade en övernaturlig gåva. Självklart har han inte behövt betala ut något. De vill inte bevisa sig för en skeptiker, men ta pengarna från troende går bra!

 2. Serena skriver:

  Typiskt män som vill sätta på allt dom ser i tv. Dessa d
  amer kommer du inte ens i närheten av. Din dumpade krackfjolla.

 3. Serena skriver:

  Tycker ni borde pröva på en riktig spådam välj Susanne. Ni är bittra inte ni själva sitter framför kameran.

  • Sadde skriver:

   Finns inga ”riktiga” spådamer för allt är påhitt. Bittra inte sitta framför kamera? Du jag har vett nog att inte visa mig framför kameran för jag är så ful… tyvärr har inte tarottv-kvinnorna den insikten. Men ja, jag är verkligen avundsjuk för att jag inte är med i en webbtv-sändning på en obskyr site, en verksamhet som t om har mindre followers än eurocop. Hahahaha. Har man mindre än eurocop, då är det illa.

 4. Serena skriver:

  Vill du inte visa dig på tv om du kunde om man är ful spelar roll. Bara man kan sin sak.

  • Sadde skriver:

   Kan vad? Ljuga? Häva ur sig generella fraser som passar in på vem som helst? Ja, jag kan det också men jag är inte en jävla lögnare som alla på tarottv. Om nu dessa fjantar ”kunde sin sak” är det ju bara att spå fram lite lottonummer och dra hem storkovan – ge pengarna till en välgörenhetsorganisation. Ingen har någonsin klarat av att spå framtiden när det kommer till specifik fakta

 5. Serena skriver:

  Rosanna verkar intressant hon tittar i luften när hon siar. Undrar hur det går till?
  Snurrigt värre när man ser ögonen snurra.

 6. Sara skriver:

  Det har jag märkt också att de flesta av tarotlive spådamer kan inte spå utom Sussane.
  Jag har testat de alla.

 7. Liza Kuhlin skriver:

  De känns ledsamt, bedrövligt och torftigt att känna så lite respekt för sina medmänniskor att man inte ens kan hålla sig till saklig kritik. Man fullkomligt kräks ur sig allt vad negativt som går att hitta och.. språkbruket? Då jag läser all denna galla så ligger de nära till hands att fundera över hur människan/orna bakom allt detta själva mår. De ligger hat, bitterhet, ilska och en frustration utan dess like i luften. Att de ser ut som de gör runt om i världen förvånar mig ringa. Brist på empati, kärlek och respekt är grunden för/till all grymhet på jorden. Jag behöver inte resa särskilt långt för att uppräcka de. Räcker gott att läsa ett blogginlägg full av var….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *