tarottv bluffar till sig pengar

Jag brukar kolla på bluffmakarna i tarottv.se. Gör det du också om du vill få dig ett skratt men även bli heligt förbannad! Tarottv är ett ”tv”-program som består i några kvinnor som sitter i direktsändning och utför cold reading på personer som ringer in och många gånger vill bli lurade. Kvalitén är… ungefär som Bubba Shepherd Shows bildkvalité: dassig.
Ett samtal går ut på det här: Blatten ställer en massa frågor till den som ringer in och matar sedan tillbaka svaren som om blatten ”visste” svaren från början. Patetiskt. Eller så kommer blatten med självklara generella uttalanden som aldrig kan slå fel i stil med att solen någon gång i framtiden kommer gå upp eller att någonting kommer hända om 4 månader. ”Do er dukti i de du göör!” – ja, vem vill inte höra det. Har aldrig hört specifika detaljerade uttalanden som ”jagh ser du har blå opel regnr ABF 243 som bränsleslang torkat ut på och det sitter en klisterlapp på framrutan som det står ’eurocop skadar dig själv och andra’ på”. Vaarför det då? Jo, för det är omöjligt att veta sånt genom en ande som inte ens finns söddö. Det kostar 10 spänn att ringa in till programmet – och du får betala även om du inte kommer fram i sändning. Många desperata som ringer upprepade gånger förstås för att komma fram – det gillar zigenarna.
– Har dooo jobb?
Märkligt att inte ens anden vet om någon har jobb, en partner eller allt annat med för den delen… eller nej för det är bara BULLSHIT. Visst personer som ringer in vill lura sig själva och försöker så gott dom bara kan få det niggern säger att verka logiskt, men det är skrattretande dåligt. Kolla så får du se hur dåliga och fula dom är!
blattetarottvEn kvinna i ”backuppen” var slående lik Catrin da costas polisfoto, det var ganska kul. Man tycker inringarna borde dra öronen åt sig när hälften av alla som jobbar på tarot-tv ser ut som nerknarkade alkade sprutluder.
Jaja, jag är ingen looker själv, men jag sitter inte och påstår att jag vet hur andra människors liv kommer bli i framtiden, inte ens JAG är så jävla sjuk i huvudet.
Och kom inte och påstå att ”ja DOM kanske är fejk men det finns många som KAN det där”. Det har aldrig i världshistorien gått att påvisa att en käft har den ”gåvan” under ordnade vetenskapliga tester så give it a rest, Ralph och fuck you. Sluta lura dig själv nu och gör någonting med ditt liv i stället för att ge pengar till zigenarkäringar som inte bryr sig ett piss om dig och ljuger.

Uppdatering: Ägaren till detta bluff-företag MixGold har efter hon läst min text försökt att anmäla mig för hets mot folkgrupp, mm, pga att jag har skrivit sanningen om hennes oseriösa verksamhet. Företaget förlorade sin F-skatt pga otillräcklig bokföring och deras spåverksamhet är som ni vet ett skämt. Ägarens bror mordhotade även oss när vi spelade in dokumentär om deras verksamhet.  Se dokumentären ”vi” gjorde om MixGold där vi på ett skojigt sätt visar deras lögner.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

14 svar på tarottv bluffar till sig pengar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *