Dags för mer BS(S) om BSS säsong 2

Bubbe lär dig

Kan det bli mer Bullshit? Ja, det kan det för nya Bubba Shepherd Show, alltså säsong 2 kommer inte vara det. Det blir random as hell motherfucker. Vi startade inspelningen 5 juli med några utomhusscener på landet och är nu uppe i 31 st inspelade segment. När vi är klara med många fler än 31 st så kommer vi komponera ihop 8 st avsnitt av det material vi spelat in. Vi vill ha mer blandning än förra BSS som spelades in i kronologisk ordning så vissa utomhusscener ej återkommer i flera avsnitt utan ligger efter varann rakt av. Jag har slängt ihop ”storyboards” med varje enskild sketch vi ska spela in och när den e klar så numrerar vi den och ja, vi har en annan production method denna gång.
Lite orolig dock för att min antika premiere CS3 som brukar funka bra med min antika dator som jag använder ska kuka ihop totalt. Den gillar att göra projektfilen korrupt och markera klipp som ”media offline” heeelt utan anledning! Så jag har backuppat alla enskilda segment så gott det går och hoppas på att det ska gå att kompilera ihop alla segment till enskilda avsnitt då alla sketcher är inspelade. De e ba på skej men vi vill ju så gärna att ni ska se Bubba när han är rolig och säger roliga saker, det måste ni bara få göra.

utomhus

Heeej Bubbeee! Säger jag till Bobby när han står utomhus… det är roligt.

Blir ingen HD-kvalla denna gång heller, chefen. BSS passar så braaa med en dassig grynig smutsig bild och det ska kännas klaustrofobiskt som i texas chansaw massacre från 1974… och vi vill inte lägga ner tiotals tusen på en som jag tycker är OK, bara OK videokamera som har t ex extern ingång för mick och hörlursingång och manuella inställningar fokus, reglage osv som i vart fall den antika camen vi har nu är begåvad med. Den är som ett CP barn som kan göra EN sak bra men allt annat klarar den inte riktigt av. Den måste gå i specialklass för videokameror.. okej den är för fan 15 år gammal så jag förlåter den. Det är en Sony Handycam TRV120, en D8 (digital8)-kamera från slutet av nittiotalet som vi spelar in med! Men många skitungar fattar trögt – det är inte kameran som göre roligt, det är sekundärt, det är innehållet som är primärt (som suger precis så mycket som det ska i BSS för att det ska bli ”roligt”).
Men har jag problem med camen? Vad sägs om att man har noll koll på hur den exponerar. Det kan se heeelt ok ut i sökaren men när man tankar in så ser man att allt blir mörkt som i Bubbas rövhål (inte för jag brukar titta in i det SÅ OFTA). Den är ironiskt nog även aslätt att överexponera med och den har noll tolerans för överexponering, allt blir antingen mörkt som en röv eller utfrätt och helt vitt. I en scen var vi ute och ställde in allt rätt, jag o Bubbe skulle vara med i scenen så ingen kunde justera kameran så klart. Då kom solen fram mitt i taken och gjorde så allt blev helt vitt nö… vi har med den dass-scenen i BSS. sadu1
I vissa inomhussketcher med Bobby slänger vi på extra ljus med en gammal 100w-lampa jag har liggande som jag slappat några filter på men då kommer den lögnaktiga sökaren och förstör när den visar allt mycket ljusare än vad det EGENTLIGEN blir så man luras att dra ner exponeringen för att det inte ska bli utfrätt och då förstörs allt och det blir mörk röv i stället. Gillar ni min production blog? Men det är bara på skej så vi använder allt, det är en massa goofs som vi vet om som ni ska leta efter och en massa skitdassiga bilder! Det är liksom tjusningen med BSS också att det är SD-kvalla och då menar jag inte Sverigedemokraterna-kvalla utan standard definition (det är inte ens standard det är under standard, smack).
Ljudet har vi kört som vanligt, interna skitmicken som har ett konstant burrande kylskåpsljud i bakgrunden pga att kameran låter en del. I några scener använde vi dock en rolig trådlös mikrofon som vi fick en del användning för när Bubbeh skulle snacka 20 meter ifrån kameran och vara rolig. Nej, men det kommer bli så bra som ni alla förtjänar och jag tycker att det vi knullat ihop hittills definitivt håller BSS-nivå, helt klart. Sen blir man luttrad, man blir avtrubbad när man sitter och klipper ihop skit och kollar på det 30 gånger så vi får bara hoppas på att första intrycket då man garva till är det intrycket ni också kommer få då ni ser Bobby göra sina grejer för första gången.
blandatVi vet att ni riktiga fans kommer bli nöjda med det här alltså, så kan alla andra skitfittungar sitta och köra sitt förutsägbara ”förra säsongen var bättre” osv. Vi vet att dom kommer göra det för vissa går igång på att inte vara kreativa för fem öre och bara sitta och vara nån ”expert” på youtube som tror dom vet hur slipstenen skall dras. Dom kan inte göra BSS och det vet dom om och måste därför ljuga för sig själva för att höja sitt självförtroende och poo pooa en gratis skämtserie som inte ens aspirerar på att vara rolig enligt gängse uppfattning vad som är roligt liksom. Fattar du? Nya BSS är precis lika rolig, alltså antihumorrolig, som förra, den är av samma skrot och korn, samma typ av antihumor och totalt sinnessjuk. Så vi kommer njuta tillsammans när den här har premiär I tell you that! Och alla som inte gillar Bubbas BS kan kiss my ash. Ha det fint så får vi hoppas att skitgrejerna vi använder håller så vi kan komma ut med denna bajskerv i år!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

6 svar på Dags för mer BS(S) om BSS säsong 2

 1. Grodan skriver:

  Fantastisk! ser fram emot att se alla roliga saker ni dragit ut ur arlset

 2. Golia skriver:

  Ser fram emot den nya säsongen! Det jag uppskattade mest med säsong 1 var utomhusscenerna. Gillar när Bubba har köpt det där skjulet och bara står och tittar ut ur det när scenen börjar. Här spenderar han sin tid liksom.

  • Sadde skriver:

   Ja, det var en fin etableringsbild. Nja vi har några utomhusscener men det är inte bara ”det här är mitt nya hem” utan lite mer back to basic

 3. Bugga.husmor skriver:

  Spännande! Kommer ni göra något mer av Bubbas varor eller nåt i den stilen?

 4. Eric skriver:

  Längtar som fan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *