Viktigt? Pfff inte ett skit

viktigtVad är det som är viktigt? Jag undrar varför vissa envisas med att över huvud taget ha med kvinnlig idrott i media och varför vissa verkar lägga värde i deras små ”framgångar”. Dom är sämre än männen på alla plan, inte ens inom golf kunde den bästa kvinnan konkurrera med den bästa mannen och allt går långsammare och segare med mindre finess och bolltrolleri än männen kan prestera. Om basketkvinnorna spelade mot män så vet alla att dom inte ens skulle kunna slå ett gäng pensionerade manliga spelare där hälften satt i rullstol. Så jag har en newsflash för dig, expressen: det är inte viktigt för någon om så kvinnliga landslaget i basket vinner hela jävla EM eller vad fan det är frågan om. Det är bara viktigt för PK-människor som gillar att ljuga för sig själva att kvinnor minsann är bättre än män för ”tog guld i VM” eller nått. Men vi alla vet att dom inte skulle komma nånstans om dom spelade mot män, vi bara vet det. Om kvinnor var lika bra skulle alla vilja kolla på närom spelade och så även om någon av dom var snygga och visade lite skinn… men alla är fula som fan, flator och spelar som några jävla ”hej kom och hjälp mig”. Alltså jag är ingen mansgris utan skriver bara sanningen som alla innerst inne vet. Ta och slappa en liten stumpa på rumpan nu och sätt dig i en skinnfåtölj med en god pipa o fyll med piptobak och ta en wiskey också för det – DET är viktigt deh. That’s it, my final words (gör fuck u-tecken).

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Viktigt? Pfff inte ett skit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *