SAD och äcklig

Idag är jag en SADulisten (ujuj fyndigt alla ni tusentals som kallat mig det, verkligen). Jag fick reda på att proffsen på radiobus.se ska lägga ner verksamheten efter flera års trogen tjänst. RB startade 2004 några månader efter oss på eurocop och nu finns det baaara vi kvar som håller på med det här. Ja ok, RB larvade sig inte som oss utan sände endast ringningar i en slinga, men fan så synd att det är slut på det. Tack för alla fina år och tack för att vi blev sponsrade med server av er. Ha, som om nån från RB kommer läsa detta! Fan, jag måste köpa deodorant, jag luktar som en nigger!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på SAD och äcklig

  1. Sara skriver:

    RIP radiobus
    köp deo..

  2. Danfun Danfun skriver:

    that makes me a saaad panda. Själv har jag deo, men ingen duschkräääm eller schampo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *