Jaula rausist

Fyran sände igår en ”dokumentär”, eller snarare en multikulti-reklamfilm, som pekar ut svenskar som rasister och invandrare som gullegrisar som inte skulle göra en fluga förnär. Det skulle handla om ”rasism” men handlade mest om att sd:are är lågutbildade hillbilly-slödder som är dumme i huvet och främlingsfientliga (usch, vad fientligt). Nu tror ju ”judarna” på tv4 att svenskarna är dumma i huvudet och kommer rata SD i årets val p g a den här dokumentären med snipig skånekines gör ett journalistiskt magplask, men tror seriöst den här typen av program i stället kommer explodera rätt upp i deras ansikten. Smutskasta sd kommer inte funka den här gången, för många svenskar har insett att sd är ett helt demokratiskt parti som tycker alla är lika mycket värda. Alla har dock inte rätt att bo i Sverige, och det är ju väldigt rausistiskt att tycka.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jaula rausist

  1. Danfun Danfun skriver:

    Jo den där kärringen brukar gilla att gnälla över rasister hit och dit, eller som hon själv förmodligen uttrycker det ”Laaasisteeel”. Sen går hon hem och äter en skål flitelat lis och pullar fittan med ett krucifix. Nej sådär hemskt får jag väl inte skriva. Då kanske hon tror att jag är en typisk SD-väljare och vill intervjua mig i sin nästa propaganda film. Hon är en sorglig, sneögd idiot till propagandist och mångkulturalist som ingen bör ta på allvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *