SuperSadulisten

Min blogg är bäst och allt jag skriver är superintressant för alla och allting kretsar kring mig. Jag älskar dig. Jag skriver vilken mat som är god, om family guy är roligt eller vilken musik du ska lyssna på. Det bästa jag vet är att gå ut på nätet och söka på saker som jag inte tycker om, t ex infantila busringarna ”radio Gaga”, sen snuggar jag helt sonika upp i min mysstol med en säck popcorn och skriver skit om bögäcklena och ba myser en hel dag. Likt en räddare i nöden, en riktig åsiktsstålman, flyger jag runt på nätet med hammaren för att rädda okunniga personer från saker jag (och du) tycker illa om. Vi ses på lunarcop.se!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på SuperSadulisten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *