SuperSadulisten

Min blogg är bäst och allt jag skriver är superintressant för alla och allting kretsar kring mig. Jag älskar dig. Jag skriver vilken mat som är god, om family guy är roligt eller vilken musik du ska lyssna på. Det bästa jag vet är att gå ut på nätet och söka på saker som jag inte tycker om, t ex infantila busringarna ”radio Gaga”, sen snuggar jag helt sonika upp i min mysstol med en säck popcorn och skriver skit om bögäcklena och ba myser en hel dag. Likt en räddare i nöden, en riktig åsiktsstålman, flyger jag runt på nätet med hammaren för att rädda okunniga personer från saker jag (och du) tycker illa om. Vi ses på lunarcop.se!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på SuperSadulisten

  1. Kalzipp skriver:

    Jag håller med, din blogg tävlar faktiskt enligt mig om en förstaplacering med min blogg på danfun.net. Vi hängivna människor som levererar superintressanta inlägg varje dag.

    Nej nu får det bli skärpning på bloggarna på danfun tycker jag just nu.

  2. Audi skriver:

    Ja elskar at lesa dinna blogg inlegg om ingenting! Du göre bettre enn Seinfeld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *