Jaaa, va de kule?

Vinnare! En man bara går in och tar vad han ska ha, det är det som gör han till en vinnare över det svaga Gudrun AVschyman-könet. Men alltså jag ba tog en deodorant och gick ut ur affären, jag betalade inte ens (jo, det gjorde jag). Sen upptäckte jag att vinnaren, alltså jag, hade valt en tjejdeo som luktade som en tjej. Bra, tänkte jag, då kan jag klä ut mig till tjej och lukta på min kvinnolukt och fantisera om att jag har en tjej intill mig. Jag vann, och det gjorde också den riktiga tjejen som annars skulle ligga intill mig. Tjejdeos är rosa och formade till dildos så tjejer kan onanera med den enklare… tror jag. Jag vet ingenting om det där bevisligen.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jaaa, va de kule?

  1. lucifer skriver:

    hahaha underbar blögg 🙂 ha det fint nå!

  2. Kalzipp skriver:

    hahha bästa inlägget sofar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *