White… ja, vad?

Du vet vad rasister och nazister brukar skräna och skrika? Exakt, du gissade rätt, ”eurocop är bäst”, men dom brukar även skrika WHITE POWER! WHITE POWER! Nej, det var inte rasistiskt när svarta pantrarna gjorde black power-hälsningar och dödade vita nejnej, bara vita kan vara rasister.flower
Nu har i alla fall Ö&B skickat ut ett reklamblad med reklam om ”White Flower” som jag direkt kopplade till den nazistiska och rasistiska svenska vita vitmaktrörelsen. Jag blev chockad och äcklad och förstår varför det där riset är så in i helvete billigt. ”Priset är skillnaden”? Nej, nazismen är skillnaden! White Flower! White Flower! White Flower! White Flower! White Flower! White Flower! White Flower! White Flower! Ja, ni ser ju hur rasistiskt det är. Kryp tillbaka ner i din jordkula nu och tälj lite bark från en gren och ät rötter.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på White… ja, vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *