Hyllas för sitt självmord…

Hyllas för att hon begick självmord...Det handlar om en psykiskt instabil kvinna som efter att ha mottagit en busringning (hon medverkade knappt) valde att begå självmord en tid efteråt.
Två radiopratare  ringde och spelade drottning Elizabeth för att kunna komma fram och prata med Kate Middletons sjuksköterska… rolig idé. Men idioten som nu är död hörde inte att det var fejk och kopplade samtalet rakt av till sjuksköterskan som sen satt och pratade med busringarna om en massa tråkigt skit (hon har inte tagit sitt liv än vad jag vet). Alltså jag blir så jävla trött på dessa imbeciller. Hur kan man vara så jävla trög så man ens kan koppla självmordet till busringningen? Hon som tog livet av sej kopplade bara fram samtalet och blev inte trakasserad eller någonting av dessa lurendrejare, hon kopplade bara samtalet. Så jävla långsökt alltså! Och inte nog med det, nu HYLLAS den där jäveln som egoistiskt tog livet av sig och sket på sina ungar. Skvallerpressen skriver hur fiiin mamma hon var, osv. Ja, hur jävla bra var hon? Hon får ett skämtsamtal som hon koppla fel och väljer att ba ta och begå självmord. Det jag frågar mig är ju hur den psykiska statusen är på både media och radiostationen som nu valt att ge dessa radiopratare sparken till följd av detta.
Vän av ordning (och logiskt tänkande) frågar sig… hur kommer svinen fram till att ett orsakssamband föreligger mellan busringningen och hennes lilla självmord? Skrev hon i avskedsbrevet ”buhuhu dom luura mej så måste lämna min familj nu, buhu TJA!”? Om hon gjorde det pga ringningen så var hon så störd så ingen räddning fanns att tillgå. Ta t ex det här citatet från gristidningen:

Tidningen skriver att Jacintha Saldanhas grannarna skämtsamt kallade henne för drottning Elizabeths sjuksköterska, eftersom hon arbetade på privatsjukhuset som kungafamiljen använder.

Grannarna skämtade med henne! Det var grannarnas fel att hon gjorde re`! Om man har så lågt ställda krav på bevisning som expressen och skvallerpressen in general har, då kan man köra sånt där skitsnack om precis vad som helst. Nej, faktum är att hon var psykiskt instabil och att personerna som ringde och pratade med henne i en sekund inte kan ansvara för hur hon därefter valde att avsluta sitt indier-liv. Jag skiter i om dom så ringde och sa ”ta o göre, ta livet avrej”, det var hennes val – punkt slut! Bränn kungafamiljen inne.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *