Rasmus pitt

Äckelunge

Han tror att han är en detektiv som avslöjar bristande säkerhet… han bevisar bara att han har bristande förstånd.

Greenpeace har aldrig varit speciellt seriösa, så även nu. Ett gäng snorungar från greenpeace tog sig in i forsmark för att ”bevisa” att det var så dålig säkerhet och att man då ska avskaffa kärnkraften? Ja, det är väl deras önskemål, att leva ute i skogen som vildar som den där Rasmusungen gjorde när han gömde sig i den där ventilationstrumman i över en dag. Han bajsade där också. Ska man vara kritisk så är det för att polisen inte sätter in värsta attackstyrkor direkt när sånna där jeppar sätter igång och jönsar sig, borde åka dit fullt beväpnade och storma kärnkraftsverket, slå en gevärskolv i skallen på na’. Men ooonej, dom skickar ett par snutar och hundar som inte skulle kunna sniffa fram till sin egna röv. Alltså, suck, åk dit och skjut dom för fan, dom gör intrång på skyddsområde! Sen kom dom ju inte i närheten av platser som är ordentligt bevakade, dom tog sig bara igenom ett stängsel till första säkerhetszonen. Där Rasmusungen låg och åt sina kervar i 38 timmar kunde ingenting hända i vilket fall som helst och han är patetisk. Har han inget jobb att gå till?

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *