Skaffa ett hus i husby nö

Nu är det dags igen och media är lika vänsterorienterade som fotot på bilar som brinner upp i husby. ”Babbarna” är arga på Husbypolisen för att en knivbeväpnad man blev skjuten av en snut för ett par veckor sedan när han försökte knivhugga en snut. Inte så smart drag så han dog. Klart man inser att det är ett bekvämt svepskäl för att alla stökiga blattar, vuxna och ungar, ska kunna gå man ut huse för att starta jävulskap. Hur ofta händer det i ett ”svenskt område”? Om en svensk skulle bli dödad av polisen i Danderyd t ex, får vi då se alla små brats och även vuxna överklass-snubbar i Armanikostymer gå ut och bränna lite bilar och kasta sten då? I think not! Sluta jävlas med snuten och sluta kasta sten. Och det kommer från mig, en grovt kriminell svenne som är dömd till böter för en busringning.

Fjanten står i Husby med säkerhetspersonal som skyddar honom... kan han inte ba ta och flytta dit? Alla ska med.

Fjanten står i Husby med säkerhetspersonal som skyddar honom… kan han inte ba ta och flytta dit? Alla ska med.

En annan rolig sak är att expressen skickade ut sin skånereporter Nicklas Svensson till Husby. Han verkade inte så tuff när invandrarna började kasta sten och skrek att dom skulle sluta filma. Varför kan inte han flytta dit, om det nu är ett så jääävla bra område att bo i? Husby behöver lite mångfald, en liten skåneråtta som Nicklas som gillar massinvandring.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Skaffa ett hus i husby nö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *