Ap-hooooria

Du e en jävla hooora. ”Sverige vann”, ”vi vann” hör man mycket nu för tiden. Jo, för det är ju så att en apliknande kvinna har gått och vunnit den där pseudotävlingen Eurovision Song Contest som gått av stapeln i dagarna. Vi? Jag skiter väl i det där? Sverige vinner ingenting på att en halvapan vinner den kissochbajs-bög-tävlingen, inte sant? Musik är by the way inte någonting man kan tävla i då det är subjektivt vad som är bra musik… jag tycker personligen låten suger koröv och är så mainstream och nigger loving bullshit det bara kan bli (såg att en niggerdansare var med förutom blatten som sjunger lead vocal). Nu ser man i tidningar och på tv att detta miracle on gay ska mjölkas ur likt en bögpenis på bastuklubb och jag är så in i jävulens less på det. Må hypen ta slut snart så jag aldrig mer råkar höra den där låten på radio eller se en massa artiklar om den där ape-shit-horan igen! Alla bögar som följer den tävlingen kan komma och plocka.

Här är hon och en släkting till henne...

Här är hon och en släkting till henne...

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ap-hooooria

  1. lucfier skriver:

    hahahaahahahaaa ap-blatten fick i sig såååå hårt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *