Tom i bollen

Hej, din råtta. Det finns en man vid namn Tom Leykis som sänder ett roligt och ägande program på vardagskvällarna. Ok, natten, eftersom det är en sån jävla tidsskillnad så börjar programmet vardagar vid midnatt så det funkar inte att lyssna live om du måste upp astidigt. Bra då att du kan gå in och lyssna när som helst på hans program som går i en slinga. Om du kan engelska och uppskattar logiskt tänkande och någon som visar dubbelmoralen hos t ex feminister så är Tom Leykis Show nått för dig. Ha för vana att gå in och lyssna varje jävla dag ditt äckel och sprid ordet.
Lyssna via denna länk
! Det kan ta ett tag innan du inser hur jävla rätt han nästan alltid har men när du fattar galoppen så är du en trogen lyssnare. Vi vinner!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tom i bollen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *