Ingen kattastrof

Den kommer inte heta Kattarina. Jag kommer få en katt av en kompis, jag ska ha en katt. Min gulliga fina katt är med sin mamma nu tills den orkar att bli bortadopterad till Sadulisten. Ja, nu har det äntligen hänt, jag kommer få en fin liten katt-tjej som man kan lita på, som inte sviker och skänker mig glädje (till skillnad från människo-tjejer som generellt är svikare och inkonsekventa psykopater). Neej, oroa er inte, jag ska inte knulla med den, det kommer bli min kompanjon som ska medverka i sändningar, sketcher och äga skiten ur alla som försöker jävlas med mig. Jag ska ge den maaat jag ska plocka upp skit och hår från golvet och den kommer få det jävligt bra kan du ju haja. Snart får jag den, mindre än en månad, och då kan alla som inte respekterar mig dra åt helvete. Det kan dom ju göra ändå men vafan, nu har jag snart en katt som kan backa upp mig. Den kommer inte heta Mona Sahlin, den ska heta nått vackert.  Ha det fint.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

5 svar på Ingen kattastrof

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *