Ingen kattastrof

Den kommer inte heta Kattarina. Jag kommer få en katt av en kompis, jag ska ha en katt. Min gulliga fina katt är med sin mamma nu tills den orkar att bli bortadopterad till Sadulisten. Ja, nu har det äntligen hänt, jag kommer få en fin liten katt-tjej som man kan lita på, som inte sviker och skänker mig glädje (till skillnad från människo-tjejer som generellt är svikare och inkonsekventa psykopater). Neej, oroa er inte, jag ska inte knulla med den, det kommer bli min kompanjon som ska medverka i sändningar, sketcher och äga skiten ur alla som försöker jävlas med mig. Jag ska ge den maaat jag ska plocka upp skit och hår från golvet och den kommer få det jävligt bra kan du ju haja. Snart får jag den, mindre än en månad, och då kan alla som inte respekterar mig dra åt helvete. Det kan dom ju göra ändå men vafan, nu har jag snart en katt som kan backa upp mig. Den kommer inte heta Mona Sahlin, den ska heta nått vackert.  Ha det fint.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

5 svar på Ingen kattastrof

 1. Svullstig grisfitta skriver:

  Grattis för helvete! Katter är så helvete mycket bättre än människo-tjejer! Btw.. Hoppas det löser sig med statens jävla aids-hittipå böter dom tvingat på er . Tack för att ni håller riktig humor vid liv .. Resten av ”frack bärande sand-i-fittan” humor ”elit” Sverige borde skjuta sig i er ära.

 2. Lucifer skriver:

  naaaw ja man får helt enkelt gratulera! Man måste ju älska katter, och denna kommer ju få världens bästa ägare. Då kan ju alla svin dra åt helvete, en litn kisse sviker aldrig

 3. eee skriver:

  Vad söt katt:) Du kommer älska att ta hand om henne, skräm henne inte med din roliga mask bara XD

 4. Anonym skriver:

  Vad fick hon för namn till slut? 😛

  • Sadde skriver:

   Skit i det så lever du längre. Nej, men Celius heter hon, typ. Ta det för vad det är. Det är inte katten på bilderna heller men hon e jävligt lik den katten 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *