Va fint det ble

”Alla tjejer har nån typ av borderline” skrev Bubba en gång i tiden. Meneee nu ska jag skriva om youtube. Ni alla vet att jag är medlem i det framgångsrika radioprojektet eurocop där vi äger alla och även kvinnorna som anmälde oss och fick skadestånd som lyssnarna betalar 😛 Gå in på eurocop.nu och skicka in bidrag du med. Men vet ni vad judarna på youtube har gjort med eurocops youtubesida? Bytt design! Vi hade en heelt ok kanaldesign som vi var nöjda med och när jag gick in på den nyss så hade judarna bytt ut den mot en ny ”enhetlig” design. Varför kan man inte få designa sin jävla sida själv, varför måste allt vara enhetligt och ”normalt”. När jag var grabb och man reggade sig på en site så fick man skriva in fan rå HTML på sin sida, välja exakt hur skiten skulle se ut (och tro mig, det såg skit ut för jag kan inte koda for shit). Det är principen för skröen, att man ska kunna skapa nått eget som sticker ut, rätt in i ögonen på pengakåta fittor som anmäler oss för vi ringt busringningar! Nu får vi väl vänja oss med deras sterila fittdesign då… suck. Presentationen och allting är borta, bara en steril videosida.

Uppdatering: Sidan ser bättre ut nu. Först kunde man inte se nån info alls men sen uppdaterades skiten. Min point är ändock valid, att man ska kunna välja utseende själv.

Uppdatering: Sidan ser bättre ut nu. Först kunde man inte se nån info alls men sen uppdaterades skiten. Min point är ändock valid, att man ska kunna välja utseende själv.

Don’t get me wrong, jag skulle inte klara av att göra en så ”snyggt” designad sida om jag så hade hela livet på mig, men vi ska fan få välja hur vi vill ha skiten! Inser ni detta nu?

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Va fint det ble

  1. Danfun skriver:

    Det är tråkigt att alla kanaler kommer se i princip likadana ut. Förut kunde vissa användare t.o.m. lägga upp en banner ovanför kanalen, en imagemap med länkar osv. Nu får man inte göra ett skit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *