Det blev en Estelle Getty

Lilla guuuumman. Det är alltid lika intressant att se vad Sveriges stadschef och company sysslar med. Det är som att titta in i en bur där djur med noll förankring i det vanliga samhället snurrar omkring planlöst och fattar helt ap-roliga beslut. Vet ni vad Victoria och Daniel döpte sin unge till? Ungen som kom ut ur Victorias fitta by the way. Hu hum… Estelle Silvia Ewa Mary!

Estelle Getty

Smaka pån’! Då menar jag inte att du ska bryta dig in på deras herrgård och slicka på deras unge, jag menade bara att du ska smaka på namnet nö. Estelle! Dom kunde lika gärna döpt det till Gärda eller Rigmor och om det hade blivit en pojke skulle den säkert få heta Gotthard. När jag hör namnet Estelle så tänker jag på Estelle Getty, ni vet den där asgamla käringen som spelade i serien pantertanter på 80-talet. Ja, just det det vet ni inte för det var hundra år sen och ingen vid sina sinnes fulla bruk döper sitt barn till ett sådant fånigt tant-namn. Detta var inget undantag… dom e heeelt sjuka. Men hoppas ungen inte dör i plötslig spädbarnsdöd och att indoktrineringen går som den ska. Grattis!

Hjärntvättade virrpannor som lever i ett sektliknande sällskap döper sin unge till tant Agda.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Det blev en Estelle Getty

  1. Audi skriver:

    När tanterna idag (Gärda, Sigrid, Elsa etc..) fick sina namn så va dom säkert inte tantiga, men iom att dom blev tanter tillslut så blev även deras namn tantiga. Så även me många av dagens små ungars namn, kommer hända samma sak me’rom. Namn går ju i skov, dom körs ett par generationer sen e dom omoderna, sen moderna helt plötsligt. Annars skulle man få uppfinna nya namn för varje generation. Jaja vilken ordentlig smart fitta ja e då… Nä men dom kan ge fan i o uppmärksamma de där skrynkliga knyttet nu!

    • Sadde skriver:

      ja, och då kan man väl döpa ungen till nått som inte redan blivit tantigt och låta namnet mogna med tiden. Iofs ser spädbarn ut som senildementa rynkiga skalliga gubbar men det där är ju löjligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *