Fotbollsdöden och lite BSS

Dööööööd! Har hört talas om hockeyfeber men det här är ju löjligt. En kines, eller som jag lite politiskt korrekt brukar kalla det ”Chip-choppare”, har tydligen kolat vippen för han kollade för mycket fotbolls-EM-matcher. Aaaah. Förstår att han dog om han såg ALLA matcher inklusive Sveriges sugröv-spicekervar. Alltid tråkigt när någon dör och jag önskar inte livet av någon, inklusive svinpälsarna som anmälde oss och gjorde så vi fick punga ut med 30 lax, men så där går det om man kollar på tråkiga matcher nö.

Vi ”producerar” just nu en heeelt ny show som vi ska lägga ut på youtube som heter Bubba Shepherd Show. Det är en riktigt lökig show med sketcher som radas upp med pålagt laugh track såklart. Det är eurocop-humor rakt igenom. Asful, noll handling och askul tycker så klart vi… och du med din otacksamme jäkul. Ha en fin midsommarafton nu, det ska jag ha som vanligt.

Det ser ju jävligt kul ut va? Njaa, men vafan du ska vara tacksam i vilket fall som helst för vi bjuder på oss själva!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *