Stolt över glass

Det är sol ute – det är varmt i mitt hjärta. Du är kall som en isglass och saknar empati, men ska ändå berätta vad jag har gjort. Jag har ätit glass! Gjorde en god glass i en sån där maskin som man gör glass i, tror det heter matberedare. Gjorde den enklaste typen av glass där man vispar socker och ägg-gulor o sen häller på grädde och milk och blandar ihop. Det är helt ok, och jag hade i stänger med nougat också!
Så här mysigt hade jag i min ensamhet:

På tal om nougatstång, Stickhilm pride är igång nu och vad ska jag säga om det? Tycker inte man behöver vara stolt över sin sexuella läggning direkt, jag är nog av den gamla skolan att man kan hålla privata saker för sig själv… ska posta en bild på min mikropenis sen. Jag behandlar alla lika, är lika jävlig mot alla och är verkligen en egoist och skitstövel som bara tänker på mig själv. Oooja, så måste det ju vara. Seriöst, jag har ingenting emot om en kille vill knulla med en annan kille. Kul för’om att dom har kärlek i sitt liv, eller hur?
Nu är vädret och gaypride den största nyheten på löpet igen, puh! Trodde det där massmordet i Norge skulle pryda förstasidorna för gott nästan. Bra att aftonblodet och company gått över till DET VIKTIGA nu: hur man går ner i vikt, bögarnas rätt och vilket väder det blir. Ha det så fint och kom hem till mej och ät glass nån dag – annars gör jag det. Puss och kram 🙂

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

6 svar på Stolt över glass

 1. Draken skriver:

  Jag vill också ha go’ glass, Jag kommer och du bjuder. Pride är bajs btw.

 2. Emil Eriksson skriver:

  ”Ska du ha ett barn så bli normaaaal!”

 3. Gummikroppen skriver:

  Haha bilden är klockren! 😀 Så himla kul!

 4. Lucifer skriver:

  Ja varför ska man klanka ner på deras (min) tjärlek mer än andras deh? Ha det bra sadulisten o ät glass o riktigt burra upp i soffan med en bra bok, det förtjänar du 🙂

 5. Kalzipp skriver:

  får jag smaaaka?… på din nougatstång alltså

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *