Sadulisten-sorg i Norge

En hemsk massaker. Nu blir det inga skriverier om nakenchock, kungens hund Jambo eller det SJUKA vädret på ett tag i media. En man har mördat ungefär 90 st socialdemokrater på en ö i Norge och han passade även på att spränga en bomb intill regeringsbyggnaden en stund innan. Vi snackar om kanske 100 st frags totalt! Han ser inte ut som Hassan Al Shabbebi så hans namn plus bild kom snabbt ut på alla nyhetssidor och mannen kan även vara högerextrem = instant uthängning. Hoppas bara inte media kopplar ihop vanlig sund nationalism med denna kokosnöts gärningar… naaaaah, det skulle dom aaaaldrig göra. Hur skulle du känna dig om någon du älskade blev mördad? Det är väl ganska onödigt att sitta och oja sig över småsaker eller bli osams med någon för en skitsak när den personen kanske är död dagen efter. Det sätter en hel del i perspektiv inte sant? Ta och ge din bästa vän en bamsekram nu och glöm inte att säga godnattpuss till den du älskar… det kanske är sista gången du har chansen att göra det. Jag kommer inte få puss.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sadulisten-sorg i Norge

  1. adsaads skriver:

    läser skiten du skriver, så du vet, ville bara göra mig lite hörd, fortsätt skriv skit!

  2. Laban skriver:

    Bästa jag läst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *