Sommarflirt

Sommarflirten till dej. Solen skiner, ibland, och jag skiner med. Det är så härligt att vara ledig och sitta framför datorn och skriva ett fint inlägg till alla mina followers, alla 3 st! Hoppas du också har det riktigt mysigt. Ibland känns det lite deppigt och segt men då ska du veta att jag finns här för dig, alltid! Du behöver inte vara lika tjock och grotesk som jag utan det räcker med att du bara har en FIN sommar och mår bra. Jag menar verkligen det, DU ska ha en fortsatt jättefin sommar och jag bryr mig om dej. Ägggubben har inte gjort nått mer jag tror att han smittades av min positiva energi som jag utstrålar så han sitter hemma och är så rörd så en tår rinner ner för hans kind. Ser du att jag har varit på ”landet”?
Jag sitter på en sten och har en passande t-shirt som det står Maniac på. Kolla upp den filmen vet jag, den handlar om en man som skalperar och dödar kvinnor. Hmmm, handlar den om mej? Haha bara skoja, man måste vara sjukare än maniac-mannen om man seriöst tror att jag är en kvinnohatare. Kärlek, ömhet, generositet och romantik är min melodi, men då ska det vara någon som förtjänar det också! Respekt är någonting man FÖRTJÄNAR och man vinner ingenting på att vara bussig mot personer som inte förtjänar det. Förtjänar du det?

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Sommarflirt

 1. Danfun skriver:

  En trevlig hälsning. Men du får om du vill posta bilder med högre upplösning.

  • Sadde skriver:

   nej, finns inte någon anledning att ha större storlek på bilderna så jag struntar i’t. Jag tänker på alla, även läsare som har skitinternet

 2. Anonym skriver:

  Blir så glad när jag läser sånt här, Sadu! Du är underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *