Spottkobran Äggskallesson

En kul grej hände inatt (igen!). Jag (Sadulisten), Pasqua och Bubba hade en trevlig midsommarkväll med öl, sill, potatis, lax, nubbe och en massa andra saker då vi runt halv 12 bestämde vi oss för att busa lite. Vi har ju ett gasdrivet horn, varför inte tuta lite på personer som går utanför fönstret och ba skeja lite, samt filma det? Sagt och gjort, vi tutade på några personer som gick utanför så dom hoppa till och allt var frid och fröjd. Men inte visste vi då att SPOTTKOBRAN skulle vakna till liv. Spottkobran, grannen en trappa upp, skrek ”din mamma” och en massa trevliga tillmälen från sitt fönster. Jag garvade hånfullt och ropade ”din mamma” tillbaka. Det gillade inte kobran så han spottade mot mig! Det kom bara lite stänk på min hand så ingen fara, men sen kom han ner, bankade på dörren så det blev en buckla i brevinkastet och skrek som en galning att han hade ”3 barn däruppe!!”. Bara 3? Det var ju fine and dandy men när han sedan började kasta ner ägg på fönstret som stod halvöppet så blev vi sura och tutade och skrek blatte och hade det helt enkelt ASTREVLIGT. Då slängde han ner ägg i brevinkastet också. Äggskallen gjorde så jag var tvungen att tvätta ett skynke som finns vid dörren och moppa golvet också! Han gav inte tillbaka med samma mynt, han förstörde och kletade ner grejer som en riktig kamelfösare. Jag slängde så klart upp ett ägg till hans fönster som träffa mitt i prick och på morgonen när vi hade vilat lite så gick vi upp till honom och slängde 2 ägg på hans dörr också som tack för hjälpen. Det var en riktigt trevlig midsommarafton! Barnsligt? Det var haaaaan som börjaaaaaa, vi bara ”gav igen med samma mynt”.

Update  26 juni: Äggskallen såg att vi hade slängt 2 ägg på hans dörr så han slängde 2 till på min dörr samt ställde sig och gormade utanför på gården och slängde 2 ägg till på fönstret. Nu var han ÄGG-stra sjuk.

Lyssna på blattens eskapader och garva åt honom.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

5 svar på Spottkobran Äggskallesson

 1. Danfun skriver:

  ”Jag har tre barn där uppe” ja han verkar ju vara en väldigt ansvarsfull förälder som ”pick a fight” med främlingar för en skitsak.

 2. Kalzipp skriver:

  hahaha bra sadu, din blogg äger mer än kissies!!! LÄTT!

 3. Danfun skriver:

  ja men den äger ju inte ett skit så det är inte så konstigt

 4. Danfun skriver:

  men visst aeger den allt

 5. lucifer skriver:

  hahaha tur att vi har blattar i vårt samhälle som kan förgylla vår vardag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *