Öppna ögonen

En kul grej hände inatt. Jag vaknade upp och låg och tänkte (kul) på grejer. Jag tänkte: Ska jag behöva gömma mig själv bakom en mask, solbrillor och löjliga nick som Sadulisten och Julia? Ska jag anklaga snälla personer för att vara egoister och nollor bara för att jag tycker det är sanningen? Det är min personliga sanning som vanligtvis innehåller lika mycket sanning som Mona Sahlin i en lögnfabrik (två identiska saker). Dags att plocka av mig solbrillorna nu, titta mig själv i spegeln och ställa mig frågan: Vem är jag? Kanske först då kan fasaden rämna så jag äntligen kan bli fri… så fri som bara en äkta människa kan bli. Jag vill inte se världen genom mörka peter-pie-ass-solbrillor längre, jag vill inte mörka, ljuga och vara falsk. Måste ta av mig mina solbrillor nu och visa för mig själv och alla andra vem jag egentligen är. För även om solen skiner genom mina häftiga solbrillor – kommer det alltid att regna i mitt hjärta.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Öppna ögonen

 1. Danfun skriver:

  Sök hjälp Julia!

 2. Kenwood Mortgage skriver:

  I’ll take some of your suggestions and try to apply them.

  • Sadde skriver:

   Vad fan snackar du om, Kenwood? Du ska inte försöka du ska GÖRA EXAKT som jag skriver! Man kan nästan tro att du är en automatisk spam-bot eller nånting när du skriver så där ologiskt Nej, öppna ögonen, Kenwood och känn lukten av kaffet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *