Grattis Victor och Daniella

Jag vinner! Grattis Victoria på bröllopsdan. Jag har varit utomhus och viftat med flaggan nyss för att Victoria & Daniel firar bröllopsdag! Det betyder mycket för oss riktiga SVENSKAR att vi har en så fin och smart kronprinsessa, och då måste man ju ut och fira. Puh, det regnade. Jag har gjort en bild (t h) där jag viftar med flaggan och drömmer om att det var JAG som kysste Daniel, inte Victoria. Och då menar jag inte DANFUN eller danful utan han som är gift med Victoria. HAHAHA danfun-fettot skulle jag inte ta i med en femton meter lång tång ens! Vilka jävla fettosvin eurocop-idioterna är haha!! Jag gilla dom förut men jag ändra mej och nu hatar allt dom gör och har gjort. Heja Sverje!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *