Svarta maran

Tjejen som löpte rätt in i mitt hjärta. Inget kul inlägg men se på den här negern Isabellah Andersson… snälla. Hon är asnöjd med en hedrande sjundeplats i nån tjejmara som ingen annan än hon själv bryr sig ett smack om. Nu är väl SD nöjda? Isabellah har verkligen blivit svensk nöh, för hon beter sig som en lagom Anderssonskans kalle-kvinna som förmodligen äter fil och betat knäckerbrö på morgonen och lite kolbulle åsså. Jag väger nog säkert 6 gånger mer än henne men hon har mer svenskhet i kroppen än vad jag nånsin kommer ha! Jag älskar henne och förmodligen gillar hon mej med om vi bara får chansen att praaata med varandra. Jag saaaknar dej.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Svarta maran

  1. lucifer skriver:

    hon är varken Svensk eller europé jävla nigger

  2. Kalzipp skriver:

    ja vi svenskar e bra på att springa vi, vi har det i blodet liksom. isabellah är en förebild för alla andra svenska tjejer! ELLER

  3. Audi skriver:

    Sadulisten e så jävla rolig! Roligare än dom lama stå-upp-komikerna vi har i Sverige. Dom kvinnliga asså… va trodde ni då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *