Svarta maran

Tjejen som löpte rätt in i mitt hjärta. Inget kul inlägg men se på den här negern Isabellah Andersson… snälla. Hon är asnöjd med en hedrande sjundeplats i nån tjejmara som ingen annan än hon själv bryr sig ett smack om. Nu är väl SD nöjda? Isabellah har verkligen blivit svensk nöh, för hon beter sig som en lagom Anderssonskans kalle-kvinna som förmodligen äter fil och betat knäckerbrö på morgonen och lite kolbulle åsså. Jag väger nog säkert 6 gånger mer än henne men hon har mer svenskhet i kroppen än vad jag nånsin kommer ha! Jag älskar henne och förmodligen gillar hon mej med om vi bara får chansen att praaata med varandra. Jag saaaknar dej.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Svarta maran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *