Asken

Pfft psshit nu börjar dom honka den där uttjatade Aladdinchokladaskens reklam igen. Samma igen. Slut på fantasi? Den var aldrig rolig. Overpriced som en motherfucker är den där asken – det är ren skitkvalla. Dom slutade med trippelnöt också. Skit i asken och donera pengar till ec i stället så får du mer gött för stålarna och ha en God Jul önskar Sadulisten och Bubba. Jag menar det bokstavligt talat, huka dig ned och skit i en ask och ge bort den på julafton. Det är i alla fall lite tanke bakom det hela. All form av choklad och godis var bättre förr när företagen hade lite heder i kroppen. Nu tummas det på kvallan för att maximera vinsten. Det är allt det går ut på. Skit i ask och tillverka egen choklad i stället som du kan slänga i fejset på förbipasserande blattar och horor. GOD JUL, återigen.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *