Sunt förnuft

Så det finns alltså inte ett klimathot utan det riktiga hotet är hur foliehattar- som verkligen tror det finns ett klimathot- ska förstöra samhället för oss friska, sunda, som vill använda bra rengöringsmedel med mycket anjoniska tensider och gift. Vi vill inte äta maskar och skalbaggar och vi vill ha bra kvalitet på maten inte slicka på en sten med alger som Lisa Simpson.

Yes.

Jag upptäckte att handdiskmedlet yes har bytt innehåll nu för att få svanenmärkning. Tidigare 15-30% anjoniska tensider men nu läste jag 15-30 nonjontensider och bara 5-15 anjoniska tensider. Så skriver idioterna på förpackningen att ”för att ge dig fantastisk rengöringsförmåga och erhålla svanenmärkningen”. Bullshiet. Det är enbart för att få svanen för att greenwasha, själva produkten blir ju sämre när den inte innehåller lika starka bra ämnen som fräter bort smutsen o fett. Vilka dumma jävla horfittor på procter o gamble. För några år sedan försvarade dom produkten när slembögarna angrep YES för sitt innehåll men helt plötsligt så ger dom slemmisarna rätt och byter till sämre innehåll. Jag vill byta till ett diskmedel som fräter sönder diskhon det ska vara giftigt och starkt som in i helvete så det blir enklare att diska. Det blir drygare också när det innehåller gift, man behöver bara en droppe. Nu för tiden är det viktigaste inte att produkten är effektiv utan allt har med miljö och klimat att göra. Är chipsen goda? Nej det viktigaste är att skriva om hur förpackningen är klimatkompenserad eller något annat helt irrelevant. Jag är intresserad av själva produktens kvalla – ingenting annat. Förut var det alltid det här är den godaste krämigaste chokladen du kan tänka dig, nu är det klimatkompenserad kakao-odling fairtrade. Produktens innehåll där emot, mje mer socker än innan och knappt en äkta kakaoböna i sikte…men det vänder dom på till sin fördel då som sagt.

Det ska fungera bra att diska och man vill inte vara en miljöboeg som greenwashar. Jag har försökt i åratal att sansa deubatten om klimatet men nu för tiden har psyk tyvärr fått sin vilja igenom så det är omöjligt att det här kan förbättras. Vi går mot skalbaggar i munnen och sämre produkter. Jag kommer inte äta skalbagge men det gör förmodligen Greta. Företagen har nämligen tagit fasta på att bara dom skriver ”bättre för klimatet” på förpackningen så spelar det ingen roll om produkten i sig är sämre än den var innan, idioter sväljer det med hull och hår. Så bravo era stolpskott, nu kommer allt bli sämre och klimatet kan ingen påverka. Vi snackar ppm, parts per million. Så mycket koldioxid finns i atmosfären och det ska då styra hela klimatet tror galningarna. Det är en religion, bara att inse.

Vad kommer hända?

Vi snackar en ny istid eller stora vulkaniska utsläpp som blackar ut hela jorden från solljus. Det har hänt tidigare och kommer hända igen. Läs på. Då tror jag dom där klimatslembögarna känner sig riktigt snuvade på konfekten och idiotiska eller… nej dom kommer tro det beror på människan att det sker, det är ju en religion.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *