Snipp snapp snippa

så var sagan… inte slut?

Hihi bra ordval där: barnorgan. Nej man ska inte snippa av barnorgan, nej, men varför står det inte hur många killar som får sina snoppar avchompade av judar som gillar att bita av spädbarns penisar? Det finns en sådan tradition nämligen. Varför ser man aldrig någonting om att barn oavsett kön får sitt barnorgan snippat? Det ät tydligen bara synd om tjejer och det är heeelt normalt att omskära spädbarn. Oooja, verkligen friskt. Gör mig en tjänst alla föräldrar och cucks därute som vill skära en bit av förhud på killar eller snippa av fitta. Lugna ner er lite och låt ungjäveln själv få bestämma när hon eller han fyllt 18 år. Då ska vi se hur många som vill göra re”. Jag trodde aldrig jag skulle vara den med sunt förnuft som säger sluuuuta slåååå ditt baaaarn.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Snipp snapp snippa

  1. exmo skriver:

    Jag blev circumsised och ”fed half of india” btw.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *