Wish you where dead

Du ska dööööö du ska döööö

Inlägg som bubba hittade på ett eurocopklipp där en man håller låda om SD. Inlägget handlade dock inte om just det klippet – det handlade om ALLA eurocopklipp. Okej.

Ska det vara dödsstraff på att ”trakasera”? – F-för tänk om jag skulle få för mig att hans inlägg faller under den kategorin och jag känner mig snyft trakasserad. Då måste ju jag sätta en kniv i honom och släpa ut honom i skogen också. Puh! Vet du hur mycket ett lik väger? Det är dead weight! Och även om han skulle dö med ett leende på sina läppar eftersom han önskar ett samhälle där han dör för han käftar lite så… mje jag avstår gärna. Vill inte döda någon och önskar inte livet ur na’. Och han verkar inte heller intresserad av dödandet, det är alltid någon annan som ska döda – aldrig mördarskribenten själv av någon underlig anledning.

”Hoppas att någon dödar dig” är en klassiker som hängt med ganska länge och är för mig ett tecken på att mänskligheten bara blir bättre och bättre. Vi kan inte ha det bättre än vi har det. Jag kan sitta i en mysig uppvärmd studio och snacka lite skit i busringningar lyssnare skickar in premissen på och han kan sitta och busa i soffan under en fleecepläd och skriva ”kniv”-inlägg på Youtubeklipp. It’s all good. Tyvärr är det dödsstraff på det.

Åtminstone får han kanske stånd av att skriva åtminSTÅNDe? Mm, det var lite lågt. so kill me.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *