Så fel… Fel… Så fel

Rolige konstnären Dan Park jag gillar
Tråkiga silversked i munnen- Greta jag ogillar

”något är väldigt fel”. Det som är fel är att någon tar Greta på allvar, som om hon var en utbildad professor, medan Dan Park blir dömd till fängelse när han skojar om current events. Ja, det är fel. Hallåååååå! ! Kan du lägga av din djävel?!!!

Har någon huggit av handen på Greta? Se bilden.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Så fel… Fel… Så fel

 1. Hej skriver:

  Vi måste börja ta miljön på allvar och Greta har blivit en symbol för detta. Tanken med Greta Thunberg från grunden är riktigt bra för hon tar upp ett så viktigt ämne som miljön. Utan våran natur och ett hållbart samhälle så går vi under. Det är tråkigt att Greta utnyttjas så mycket utav politiken och samhället till deras fördel.

  Vem är den andra killen du la ut? Vad är grejen vad har han gjort för att hamna i fängelse? Är det inte väldigt konstigt att det blir mängder med demonstrationer när det härjar ett Corona virus. Det är en pandemi och hålla avstånd säger dem. Ändå så går folk ut och demonstrera för något som har hänt i usa. Det är jättebra att folk går ut och demostrerar för att försöka få en förändring i samhället, varför ska vi människor hata på varandra det är för fan politikerna som borde stå till svars till sånt här! Dem är dem riktiga bovarna dels för det kommer till allt hat och miljön också för den delen.

  Men man får väl göra det en kan för att bidra till en bättre miljö.. börja sopsortera, börja åka bussen istället för bilen.. om jag någon gång ser dig på bussen.. Aa hör dig på rösten kan jag inte få komma fram och hälsa på dig då? Har ganska skarp hörsel..Vi kanske har det jättetrevligt. Vi kan prata och diskutera, om du törs förstås. Kram från mig

  • Sadde skriver:

   om JAG törs? Ja, du har ju inte ens angivit en giltig emailadress eller nick här 🙂
   Vem e de? Du har väl ett naaamn?

   Nej, Greta kommer inte med någonting av värde och utnyttjas bara för att med överdriven skräckpropaganda lura dumskallar att oroa sig över någonting som vi i vart fall inte kan påverka. En ny istid så flyger hon sin kos. Det finns så många andra områden som vi borde förbättra och den nu rådande onyanserade klimatpsykos som honkas ut slukar resurser förmodligen i onödan och förstör för många människor. Men det skiter guldsked i mun-Greta i och alla andra goodie two shoes också för den delen. Jag kommer fortsätta njuta av lyx och inte börja slicka på mossiga stenar för att få i mig näring, det kan hon göra. Eurocop.nu
   //Sadulisten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *