Den egentliga superkraften

Har ni hört att Greta sagt att hon har asperger och att det är därför hon är så framgångsrik, uppkäftig och in your face din äckliga kuk mans-slem-as. hihihi hon är så tuff. Det är en slags superkraft menar Greta, som gör att hon är speciell på något sätt. Nu har det dock framkommit nya rön som bevisar att Gretas ”framgång” beror på helt andra faktorer.

Tror du det beror på att hon har en kändismorsa som ”sjunger” opera och en farfar som läste in BAMSE? Btw, jag hade helt rätt ang Olof Thunberg tidigare och hur det skulle bli efter hans död. Greta blev intervjuad och körde det gamla vanliga promo-tugget. Nu till saken, Berndt!

Tjejer, uggror, har en speciell egenskap som inte vi män besitter. Vi har visserligen tårar (och andra vätskor i kuken) som KAN utlösas om vi får en granruska i ögat när vi är ute i skogen och vandrar, men det är inte samma grej du. Om du är en man, försök att att se ut som en liten ynklig klen i psyket-hund nästa gång du försöker framföra ditt budskap så ska vi se hur bra det går för dig. Alla skulle skratta åt dig och kalla dig Mr. Nodick (jag blir inte kallad det- du blir). Uggror där emot – har superkraften. För dom har fått läääära sig att om dom bara bölar och snyftar på rösten så kommer white knights och bögar springandes från alla håll för att join the club. Det här handlar inte om någon jävla neuropsyk-diagnos hon får superkraft av – hon fick argumentaionsdropparna redan vid födseln.

Så här fungerar det

När en uggra upptäcker att hon inte kan lägga fram ett bra argument eller vill överdriva någonting rent generellt så aktiveras en slags vätska kring hennes öga. Vätskan kallas på fackspråk för argumentsdroppar eller ”ta till lipen”-droppar (lip betyder i många delar av landet att man räcker ut tungan men det betyder också gråta). Argumentation säger du, det är ju inte att gråta? Exakt. Det är därför dom manliga forskarna som upptäckte fenomenet (självklart manliga för kvinnor upptäcker jack and shit)  valde den ironiska äg-benämningen ”argumentsdroppar” (A-droppar).

Saknar argument, måste överdriva = A-droppar skapas hos kvinnan (eller barnet). Det glittrar i ögonen på barn som använder dropparna.
Och hur reagerar folk generellt på A-droppar? Jo, genom att drop everything för att catering to her needs. På detta sätt kan Greta och andra uggror utan motstånd framföra bat shit crazy hypoteser som egentligen inte är vetenskapligt bevisade. Ujujuj alla insekter dör, vi kommer dö om det blir någon grad varmare, vi förstör planeten. A-drop, snyft. Tittar man på objektiv fakta så ser vi att vi har aldrig haft det bättre, speciellt inte bortskämda snorungar som skolkar. Förut var det brallorna ned och svångrem!!!

Vi får se hur länge hon kan köra den här dropptekniken och flyga under radarn. Ska hon få ta debatten på riktigt någon gång eller ska hon bara skyddas av etablissemanget och vara med i stageade intervjuer där hon får soft ball-frågor? Du vet nog svaret, grabben. Dripp, dropp, drippeti dropp.  Kom igen nu, Britt-Marie, kör nu ba…rätt in i en bergvägg.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Den egentliga superkraften

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *