Gör det inte… Gör det igen

Det här är i klass med den klassiska ”Gör det inte… Gör det igen.”

Ja, det ÄR ett högriskland, ja. Det har ju smittskyddsexperterna i Sverige sett till. Men hög risk. Mje, det är fortfarande inte många som dött. Visst fler i Sverige, för vi har inkompetenta clowner som styr det här landet, men trots det är det ganska få döda och alla som dött hittills har varit skruttiga och gamla som Adam Alsing. Go figure huh… Nej, gaaamle goe Adam, han var väl snäll. Synd att han dog du men vi kommer alla göra det förr eller senare… Tack vare Donald Trump för allt är hans fel. Aaaah.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Gör det inte… Gör det igen

  1. Sture skriver:

    Pinsamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *