Coed 19-tjejen

Hon tjänar pengar på att vissa är rädda för covid-19 – får beröm av fulmedia.

Jag har en smart idé. Ta och sudda bort den där fula minen och sätt på dig en heltäckande ishockeymask så vi slipper se dig. Jaja jag har också det för jag visar respekt och vill inte äckla er i onödan. Va hände med Greta? Den bokstavskombinationen blev det tyst om nö helt plötsligt. Hon kommer tillbaka när pknissarnas rädsla avtar, tro mig. Då är det tillbaka till den andra ”jordens undergång” – nyheten igen. Då vaknar djungeln till liv.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Coed 19-tjejen

  1. Sture skriver:

    Vägrar gå runt med nåt fult munskydd, under min värdighet och den är lika med noll btw. Folk är får. Regeringar världen över inskränker våra friheter och vi bara står och tar emot, säger inte att det inte finns en hälsokris men det är lätt att använda det som ursäkt för att skapa ett nytt storebror-samhälle och idioterna köper det med hull och hår. ”ja men det är nog för det bästa att vi har militärer på gatorna och utegångsförbud efter kl 18 jaaeehh jaaa” skulle inte förvåna mig.

  2. Grodan skriver:

    Hahaha älskar bloggen

  3. Etnos skriver:

    Girig uggra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *