You old bag

Nu har jag observerat plastbärkasse för 6.50 kr i en butik (tidigare 3 kr). Det var reklamtryck pån. Är det inte då dags för butikerna att sluta trycka sin logga och reklam på kassen nö? Eller ska vi konsumenter gå omkring som levande reklamskyltar och dessutom betala dyrt för det bara för miljömupparna återigen fått igenom idiot-regler? Är det så det är tänkt? Det är dags nu. Alla dumhoror och egoister som jobbar på ICA, Willys och andra kedjor. Ta er i kragen och kamma till er lite. Ni har bevisligen ingen skam i kroppen det förstår jag när ni lurar folk på pengar dagligen, men ta bort reklamen. Hoppas någon går in i butiken och tar fram en kniv och hugger den igenom samtliga rullar med plastkassar ni säljer och gör det varje dag tills dess ni börjar med reklamfria bärkassar som i många andra länder. Jepp that’s right, mååånga andra länder inte bara bjussar på kasse om man är en KUND utan har dessutom inte ens tryck pån. Och är det för miljöns skull ni vill belägga straffavgift på plastkassar så vore det väl en enkel match att upphöra att trycka reklam på påsarna? Det skadar också miljön att trycka reklam på hundratusentals plastkassar.

Nej, köp in vita påsar utan tryck fortsättningsvis och håll käften. Annars kommer någon med niven direkt och burst your bubble. Ärthjärna. Du vet att du har fel.

🛍 Gör som jag och ha alltid med dig en ryggsäck eller en ihoprullad plastpåse så slipper du för det mesta att vara tvungen att köpa bärkasse asdyrt. Om du självscannar och glömt kasse eller inte haft möjlighet att ha med dig en så gör följande. Inne i butiken köper du en hel rulle med plastkassar. Du öppnar den inne i butiken o använder en som bärkasse till godiset och mums-mumsen du köper. Går bra, dom flesta sop-påsarna är av sådan kvalitet att det fungerar fint deh. Ingen kan stoppa dig och du ska ändå använda påsarna till att slänga en massa skit framöver så du förlorar ingenting på att köpa rullen. Plus att miljömupparna har inte ens beskattat den typen av plastpåsar så hahaha det är en totalt idiotisk och tandlös bestämmelse som faktiskt fått mig att vilja köpa fler plastkassar än innan nö. Jag ska köpa många många rullar med avfallspåsar och sätta påse över huvudet på alla miljöpartister och knyta ett plast-rep runt deras hals. Godnatt.

Men som sagt. Ta bort reklamen på plastkassarna som ligger vid kassan. Jag handlade på en slags american food store för inte länge sedan. Mannen som ägde butiken bjöd på gooodis när jah betalade och bjöd på en vit kasse av bra kvalitet som helt saknade tryck. Tack. Sir. Myyyycket trevligare! Där har rövhålen på ICA någonting att ta lärdom av. Respekt för kunden. Visa respekt, annars kommer våra kompisar pissa på er motherfuckers.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

1 svar på You old bag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *