Grattis Fjoltolf

”Anders Behring Breivik, efter namnändring 2017 Fjotolf Hansen, född 13 februari 1979 i Oslo” läser jag på en Wikipedia-sida.

Allt jag undrar nu är… Hur haaar han det? Hur är det meeed dig? Hade han en nice 40-årsfest på kåken och käka stor tårta, getost och froskelår? Varför berättar inte fulmedia längre om hur rolig han är och hur professionell han äääh och var? Säg det. Allt jag vet är att jag saknar honom. Jag saknar att se honom i media, that’s all.

– Min födelsedagstårta ska vara SÅ HÄR hög.
Polisen i bakgrunden noterar önskemålet

Bytt namn till Fritjof?

Nej, det stämmer inte. Det spelar ingen roll om han bytt namn till Fritolf, Fjotolf, Fritjof Andersson piraten eller Grosböl axelsson-wallin. I mitt hjärta heter han alltid det där roliga med Anders Berit-bengtsson eller vad det nu var. Jag kommer aldrig glömma det namnet för han var så rolig när han gick omkring på en slags ö och utklassade socialdemokrater i flera timmar utan att någon försökte stoppa honom. Får jag skriva så? Ja, för ingen läser det här. Om du var med när han poppade arselhål så kan jag bara beklaga att du nu sitter och läser det här för att hetsa upp dig själv. Var glad att du lever i stället. Livet är som en box of ammunition – du vet inte vad du får för än det smäller. Smäller på utö.

Grattis på födelsedagen i efterskott önskar Fjot-Adolf Sadulistensson.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

1 svar på Grattis Fjoltolf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *