Förtroendet ökar?

Ni vet att ni lever i ett sjukt land med många dönickar och förlorare när förtroendet för Löfven nu ÖKAR. Det lönar sig tydligen att orsaka dödsfall genom att vara med och demontera kris-beredskapen i Sverige. Aaah gäsp. Spott. Eh samma gamla russin som röstar på honom dör ut nö. Dom vill dö, dom vill att han ska döda dom det är därför hans opinionssiffror förbättras nu. Det är ett tecken på old people som vill ha lite dödshjälp. Bra. Fortsätt på det spåret så får ni snart som ni vill.

Löfven sköter den här ”krisen” gräsligt och han är som en jävla floskler-maskin i sina så kallade tal. Han säger ingenting som är klokt och nyskapande det ligger på samma nivå som ”tillsammans ska vi klara av det här”, ”bry er om varandra”, ”stanna hemma om du är sjuk” . Hur i hela helveteh kan någon tycka att han är speciellt bra och kommer med kloka visdomsord? Plus att han säkert inte ens skriver sina patetiska tal själv han får väl hjälp av en slumpgenerator som väljer populistiska fraser från en hatt. Du, nu har den där potatisnäsan satt sin sista potatis. Nej, det har han ju inte för många svenskar verkar gilla att ta den i röven.

Låt mig slänga ner dig i en bassäng med man eating sharks och sen när jag firar ner en rutten repstege du knappt kan klättra upp på så skriker du ”länge leve Sadulisten! Det där skötte du snyggt!”. Duu din dumma djävla fittballehora, det var JAG som orsakade dödsfaran till att börja med! Han kanske inte skapade viruset men han är ett virus på samhället som bryter ner välfärden. ”Neeej, det var ett tvärpolitiskt besluut” . Fitt u. Fyll på förråden nu och stycka upp den där grisen och släng ner honom i bassängen jag tidigare nämnde. Döda honom med en machete som dom gjorde med sköldpaddan i cannibal ferrox.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Förtroendet ökar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *