Tack sakaru ha

Du, jag fick återskapa mina senaste inlägg manuellt för Bubbas webbhotell inte fixade att migrera databasen på ett korrekt sätt. Hoppas det är fotgoooten? Hihi nu kan jag börja igen.

Har ni tänkt på att det där nya viruset som alla gillar att skriva om i sina bloggar

Vilken är apelsinnejlika?

Det är inte ett virus – det är julapelsinnejlika. Det är alltså en fejkad kampanj av systemmedia så du ska börja tänka på julen, konsumera mer i år och köpa deras premium-tjänster.
”Så här överlever du – Skaffa premium för att läsa artikeln ” .
”Det här måste du veta annars är du så gott som död – Skaffa premium 20 kr.
mm, jag gör inte det men förmodligen finns det ganska många miljoner svenskar som klickar premium och köper det där. Nu vet vi vad det riktiga viruset är: Systemmedia. Fulmedia som utnyttjar rädda handikappade, gamla, störda svenskar, och blattar, för att tjäna en hacka på en liten nejlika. Pretty low men jag är ganska van du.
Det finns bara en premium du behöver skaffa och det är den på lunarcop.se.

Jaja, det kommer mera det kan jag löv dig. Den här nya wordpress-editorn är BUTT-UGLEEEY svårmanövrerad och man kan inte göra ett skit med den på ett enkelt sätt för den ska vara anpassad för CP-barn som inte klarar av att redigera rå HTML. Totalt värdelös, den var mycket bättre i äldre versioner av WP. Jag försökte få in en vänsterställd bild på döende kärring där och i stället för att bara infoga en bild och vänsterställa den ska man nu arbeta med ”block” som behandlas separat så man vill söka upp utvecklarna av WP och hosta dom i ansiktet lite. Nu la jag in ett fulhack och körde float left på den så får den här texten se skit ut för WP suger Nannes tuttar 😛

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *