Sommarlov

Nu är det sommarlov för Eurocop och jag njuter hela vägen till banken. Du njuter i baken bara för du är homosexuell. Inte för det är nått fel med det! (HMF-disclaimer).

Jag såg den här bögbilden i en känd svensk skvallertidning (tror det var exorwessen):

hycklare
Buhuhuhu stackars mej som måste maaatas med biiiilder på stereoootyyyypa onatuuurliga manliga kroppsideaaal hela tiden buhuhuhu jag blir diskriminerad för jag inte är lika ”vältränad” och känner mig tjeeeck och ful. Jaaajaa, ja ba skeja. Jag är inte en feministhora som tjuter som en gris om jag ser någon som ser snyggare ut än jag eller är mer ”fitt” än jag. Ta och hitta the tredmill om ni bryr er hur ni ser ut eller, i nästan alla kvinnors fall, sök upp en bra plastkirurg. Hjärnan ni har kan ni också lämna in på service. Era hycklare. Ut och protestera mot den där bilden nu då? Eller är det bara fel när ”snygga” kvinnor visas upp i media? Mmm kanske för du, smack, känner dig lite avundsjuk för du är en ful feminist med rakat barr och fula hängpattar som älskar att visa upp dig på perversa bögfestivaler? Du har en ring i näsan kanske, som en kossa? Mmmm, äckel, sitt inte och klaga på andra förom’ är snyggare än dig!!! Jag må vara ful och lönnfet gubb-pungs-gubbe, men jag klagar inte på andra för det! Om jag vill bli vältränad och lägga ner tid på det, o boy, då skulle jag kunna det och sopa mattan med bögen på bilden (obs jag kommer aldrig bli bög! I-inte för det är nått fel med det [det är fel]).

PANG! PANG! PANG! PANG! PANG! PANG!… PANG!

Dags för politikerna att spela rysk roulette med svenska folket igen mmmm. Öppna era hjärtan… eller skit samma, det fixar terroristerna åt dig. Det kommer smälla i Sverige snart, IGEN, och många människor kommer få öppna kroppar som vänt sig ut och in. Så går det när man är en fifflande terrorkramare som Mona Sahlin. Så går det när man tillåter att vem som helst går in och hyr en långtradare och honkar över 80 personer i Nice (nice ställe!). Så går det när

Ali Sonboly

(sonny-boy) går omkring och pangar lite i Tyskland:

Tyskland skakades på fredagskvällen av ett terrorattentat vid ett köpcenter i München. Antalet bekräftat döda sägs vara minst tio. Ett 20-tal personer rapporteras dessutom ha skadats vid attacken.

Killens namn är kul för det första. För det andra är hans bild från hans fb skitkul också smack. Jag hoppas på en fortsatt mysig terrorsommar! För dig, och främst för mig. Vi kommer aldrig slippa komiska genier som Sonnyboy. Han är död nu, men det finns fler sonnyboys där ute. Även i Sverige.

Ali David Sonboly

Sonnyboys respektingivande utseende innan han dödade några st i en shopping mall. Nu försöker media vinkla det till att han var en nazist som gillade Breivik. SE PÅ HONOM! Han är en LITTLE BOY-BLATTE för helvete!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Sommarlov

  1. Facit skriver:

    Pang Pang, Sonnyboy, Pang Pang Sonnyboy! Dee bliiir livat när han kommer till stan ingen tysk går fri de eee hans melodi o hans naamn e Sonny boy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *