Sture Bergwall oskyldig?

Minns ni seriemördaren Tomas Quick som erkände ca 30 mord på 90-talet för en jävla skalle-per-åklagare som hette Kwast i efternamn? Jepp. Tomas är frikänd nu och twittrar friskt under sitt nya seriemördarnamn Strule Bergwall (med reservation för stavningen). Av en ren slump gick jag in på Styres twitter och fick en smärre chock.  Här är screenshots jag har sparat från hans twitterflöde:

sture2Oooookej. Vi vet att han är frikänd nu, men är det inte lite sinnessjukt och respektlöst mot Johan Asplunds föräldrar att ”skoja” om det där?
Personligen tror jag inte ens han skojar och fattar inte hur alla verkar ha ignorerat det där inlägget. Snacka om hjärntvättade lemmings som är så insnöade på att han är oskyldig så dom låter vad som helst slippa förbi! Karln är ju bottenlös!
Varför kontrollerar ingen den där platsen? Ring polisen, ta dit en likhund åtminstone och låt även en knarkhund få sniffa honom i häcken för han verkar ju vara påverkad av nått!

Men den största överraskningen fick jag när jag läste det här twittret från i år, daterat 8 juli:

sture1
Det är helt sjukt om hans uppgifter stämmer. Firar nationaldagen som en tvättäkta nazist och sen erkänner ett mord 2 dagar senare! Han kan syfta på ett gammalt mord förstås men det lutar åt att han 7-8 juli i år, faktiskt har mördat ännu en kille, förmodligen en ung pojke!!! Han antastade faktiskt barn i början av 70-talet och det finns ingenting som tyder på att hans pedofili är botad. Han är även homosexuell.
Jag tror det var ett barn som han försökte antasta som sa ifrån och som då blev totalt massakrerad av Tomas. Jag är helt övertygad om att någonting sådant nu har hänt. Och ni som är skeptiska och tror att Tomas är så jävla oskyldig till allt. Varför skriver han så där om han är oskyldig? Varför kollar inte polisen upp om något barn försvunnit 7-8 juli i år? Finns det inga uppgifter på saknade barn som stämmer in på Tomas erkännande kan det vara ett papperslöst flyktingbarn. Tomas har skrivit varmt om flyktingar på sin twitter så det är inte så otroligt om han i smyg har hjälpt barn i den situationen:

sture3
sture4
Tänk efter själv, om du kan, hur enkelt det skulle vara för honom att döda ett papperslöst barn utan att någon fick reda på det. Han kan t om skryta om det i efterhand på sin twitter för han vet att det inte finns något försvunnet barn inrapporterat. Det är individen, psykopaten Tomas (Sture) väl medveten om.

”Stuuuure du vet inte vad du gööör!” Sa karaktären Edvin i tv-serien Full Frys (1998). Och kanske är det så det är. Tomas lurade nu döde vänstermuppen Hannes Råstam att föra någon slags kampanj för honom 2008 och sen har det bara tuffat på. Var är alla sunda kritiska röster i den här debatten och varför reagerar ingen på Tomas sjuka twitter-erkännanden? Göran Lambertz borde vara intresserad men i stället har han dragit sig ur debatten (varför?) och enligt vissa uppgifter adopterat en hund som han döpt till ”Zampo”. Med sådana motståndare behöver inte Tomas oroa sig, han kan fortsätta mörda utan någon risk att bli ertappad.

Ser fram emot Sture Bergwalls nästa bok som kommer i slutet av 2016 (varför skriver han böcker om det där om han är oskyldig?). Jag befarar att han då kommer släppa bomben, att han LJÖG om att han ljög om att han hade mördat en massa människor. Han har mördat någon och det kommer han skriva i boken också. Att ingen noterat att han redan har erkänt mord på sitt twitter-konto är för mig en gåta. Gåtan Tomas Quick.

Uppdatering 26 jun kl 19:

Efter mitt avslöjande har jag fått in uppgifter som pekar på att Sture Bergwall nu har uppdaterat/raderat twitter-inläggen som jag tar upp i min granskning. Varför? Han vill att vi ska köpa hans nya bok så klart. Men jag har alla originalinlägg sparade i min granskning så han kommer inte undan. Anmärkningsvärt är att twitter, som aaaldrig ska låta användare ändra i sina inlägg, har låtit Sture göra det på ett flertal ställen! Varför? Dom sitter i knät på Bonnier-koncernen förstås. Ingen fara, jag sparade originalinläggen! Hoppas nu Sture är ärlig i sin nya Bonnier-bok och slutar att leka oskyldig. Han har dödat och ingen kan få mig att tro något annat.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Sture Bergwall oskyldig?

 1. Erik skriver:

  ”Firar nationaldagen som en tvättäkta nazist ..”
  ”Finns det inga uppgifter på saknade barn som stämmer in på Tomas erkännande kan det vara ett papperslöst flyktingbaaaaaaaaaaaaarn.”

 2. jenny skriver:

  Det är inte Sture Bergwall som skrivit detta, utan någon som försöker vara ”lustig”.
  Gå in på hans twittersida så ser du originaltexten.

  • Sadde skriver:

   Han har tydligen ångrat sig och på något sätt fått twitter att editera inläggen i efterhand vilket inte ska vara möjligt (varför?). Ångrade han sig för att han vill att alla avslöjanden ska publiceras i hans nya bok så han tjänar en hacka på det också? Jag har originalen så han kommer inte undan. Han får ju stå för vad han gjort mot grabben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *