Fega klibb-turken

Vi måste ha ägt skiten ur ungen som går omkring och försöker (obs försöker) ta bort alla Eurocop-klibbor i ett område jag besöker ibland. Lycka till. Snart kommer ett nytt lass av klibbor in i shoppen och då är det good bajs.
Jag blev imponerad dock över hur målmedveten krypet är. Det handlar inte om en stolpe eller så, nej nej. Det är inom en radie på nästan 2 mil där han, eller flera, försöker ta bort aaalla EC-märken var dom än sitter står eller ligger. Det är ingen vanlig ”den ska inte sitta där för det är reklam jag ska ta ner alla lappar med reklam för jag är 80 år”, nejnej. Idioten tar BARA ner EC-grejer och låter allt annat sitta kvar, snyggt och prydligt.  Svinigt. Ägd robot.

En vacker dag får jag eller nån annan EC:are taaag på na’, och då… kommer det bli roligt.

aegd_av_eurocop copy

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

5 svar på Fega klibb-turken

 1. Facit skriver:

  hah!

 2. m skriver:

  Under ert jubileum (ungefär 2 år sedan om jag inte missminner mig), hade er gäst gjort en rolig compilation av massa ljud, finns den tillgänglig någonstans?

 3. *lägger handryggen väldigt homofilt mot pannan med ett pipigt men ändå triumferande flämt*

  Jag förnimmer ett ord….eller rättare sagt ett namn – det kan också vara en hederstitel. Såå….Såådulisten…säger det namnet dig något?

  Mina tarmspöken väser ordet Kjell till mig i sömnen, och när de mustiga jävlarna gastar om något då är det det som gäller. Kjell har tagit era klistermärken, det kan jag garantera till 100% nu! Ser framför mig nu i en vision att han köpt en ångmaskin för att få ner alla klistermärken intakta, han ska göra en EC-bård i vardagsrummet han kan vila ögonen på när livet ger honom citroner.

  1499.- ex. moms och turkböter är du skyldig mig nu för tipset.

  • Sadde skriver:

   Nej, det var inte Kjell. Mannen som förstörde klibbor har nu slutat att göra det efter det att han blev fotad och blev ett klistermärke. Han ville inte cykla omkring och skrapa bort sitt nylle tydligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *