Herre guuuud

Jag var hemma hos en bekaaant som är lite till åren kommen, det är jag med, och läste i en bok. Det var Sveriges rikes lag deh, från 1871. Kul att se alla bat shit crazy skitlagar som fanns med i den boken.

herreguuuudStraffarbete huh? Fängelse huh? Straffknullad huh? Härligt att idag leva i ett land där jag utan några som helst problem kan skriva ”stoppa upp gud i arslet”, ”ta en bajskorv och kör in i arslet på gud”, osv. Ja, jag kan i vart fall säga re till en kristen, men jag blir förmodligen dömd för hets mot folkgrupp om jag gör det mot en muslim. Aja, bat shit, batt shitt. Jag skiter i vad du tror på så länge du inte jävlas med mig – då får du problem.  Och dåååå… är vi inte snälla (jag och gud).

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *