Sköldpadd

Ja, jag gör undersökningar för bluffande företaget yougov då jag har lite tid över ibland. Idiotiska undersökningar som jag får poäng för. Jag får 25 poäng för att sitta nån minut och knappa in vad jag röstar på osv. 25 poäng motsvarar väl ett par spänn om man gör om det till kr – så lite får man. Sen kan man köpa saker i deras shop för deras poäng när man samlat i flera år och har tusentals poäng. Jag skulle få mer betalt om jag pissade i din mammas kaffebryggare men jag har under årens lopp ändå lyckats köpa en våg (så jag kan väga mitt fett), vattenkokare och lite annat skit av poängen jag samlat via yougov. Aja, dom kan ju gå och hänga sig men den här undersökningen var ju verkligen yougov i ett nötskal:

"Det ska vara tio frågor vad ska vi ta mer? hmmm... vi kan fråga om dom äger en sköldpadda!"

”Det ska vara tio frågor vad ska vi ta mer? hmmm… vi kan fråga om dom har en sköldpadda och äger en kajak! Oja, seriös undersökning.”

Mmmm, jag lever verkligen livet med min sköldpadda som ni ser, jag gör ingenting mer än besöker köpcentrum. Kontentan av denna konsekventa kvittens är alltså att yougov suger… men jag utsätter mig ändå för det här bara för att slå ihjäl lite tid och få kaffekokare efter 2 år. Bättre det än att jag åker hem till yougovmedarbetare och slår ihjäl rom’, inte sant?

Och du lägg inte stor vikt i deras politiska undersökningar lagom till valen. Dom lägger kalleankapartier som F! högre upp än SD i sina polls (läs här) så SD ska få färre röster. Så oseriöst det bara kan bli då SD är ett riksdagsparti och F! är en fjärt från Gudruns… gudda

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *