Lystring alla bögar

Lystring alla bögar som tillverkar teknikprylar!  Det är 2016 nöh. Det finns tekniska möjligheter att tillverka sladdar t ex laddkablar, sladd till nintendokontroll, som är längre än 10 cm. Jaja jag vet att ni inte vill att sladdarna ni ”bjuder” på ska vara längre än era kukar, ni blir avundsjuka då, men give it a brake för fan! De e 2016 nöh.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lystring alla bögar

  1. Gummikroppen skriver:

    Haha, helt rätt Sadu! Stör mig nå jävulskt på detta också, har bara blivit mer och mer av detta senaste åren… Snarare regel än undantag att man måste skaffa skarvsladd till nya prylar såvida man inte ska ha dom på golvet bredvid uttaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *