Snönegrer och pissvalet

hillary

Min katt skiter i Hillary

Fan vad jag är glad nu. Läser alla tönt-nördar som innan USA-valet var så jävla säkra på sin sak att Trump skulle förlora och att Hillary skulle utklassa honom. Vem skrattar nu? Jag hejade varken på Trump eller Hills have eyes-ary men tycker bara det är skönt att det där pissvalet är över så media kan börja rapportera andra nyheter (mmm lycka till). Men fan vad glad jag blev att inte PK-nissarna fick rätt! Nu börjar dom med det sedvanliga ”dåliga förlorare”-beteendet i stället och försöker på alla sätt nazistförklara Trump och idiotförklara alla som röstade på Trump. Är lite trött på att meningsmotståndare alltid ska naziststämplas. Kan dom inte komma med nått nytt?

En av alla dåliga förlorare

En av många dåliga förlorare. Vem bryr sig vad Charlotte Kalla tycker?

daligaforlorare2

Jaha Cher har en åsikt… intressant

Men nog om crooked Hillary och ”clownen som har hår gjord av sockervadd nån pissat på”. Det är vädret vi ska snacka om nu. Mmm, originellt jag vet, och visst känns det bra att dagen efter ett tråkigt USA-val vakna upp i ett vinter-Sverige somsnowden ser ut som när man var grabb! Snööön faller neeer i stooora tjecka flingor och alla är helt chockade runt omkring en. Jag älskar snö. Då menar jag riktig snö och inte slaskig sörja som ligger som puder på vägbanan, nej nej, tjoooock och mullrig bullrig snömassa som låter som bomull när man går på den! Jag tycker inte alls det är obehagligt som alla andra mesar och töntar som går och uschar sig omkring mig när jag ska gå och handleh, det är en fröjd att se reh! Negrer som inte pallar trycket och klär upp sig som astronauter i ett väder jag kan gå ut i med en t-shirt om jag så ville. Det är inte ens kallt! Så det här är ingenting mot vad jag är van vid och det är inte ens mycket snö i Steckhelm just nu. SLUTA KLAGA era nollor och passar det inte kan ni åka till khao-lak och drunkna i nån jävla tsunami eller nått. Det här är mitt land och här klagar vi inte på snö – det här är Sverige, Bob lelle!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snönegrer och pissvalet

  1. Max Levin skriver:

    Här i Skåne finns nog ingen Baab som klagar på snön, dom leker som dom andra svenska små glinen.

  2. Hans Nilsson skriver:

    I kväll blir det bakelse till kaffet för att fira att Donald Trum vann presidentvalet. Det blir bra för USA och världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *