E du rasist, elle? Elle? Elle?

Vad är problem med dej? Varför får inte jag vara på ett rispaket, varför vill ingen ha med mig NÅNSTANS?! Skulle göra mat, värma lite ”korvstroga” och koka ris som en riiiktig kock och fick då se en rasistisk logga på rispaketet. Blir så jävla arg, hur kan företaget som marknadsför riset mena att ALLA kineser ser ut som den där galningen? Den där riddar Katoz verkar ju helt sinnessjuk! Om jag hade varit på paketet så skulle det vara helt OK, för jag tar inte illa upp om jag får vara med nånstans för en gångs skull, men en rasistbild? Jag förstår att inte ni fattar vilken smärta rasistiska bilder som ”Katoz” ger upphov till hos alla våra fina invandrarvänner därute, för ni är ju rasister hela bunten här på danfun. Fy fan jag vill bara slå den som gjorde den där rasistloggan på käften! Om det inte var en kines som kom på den förstås men, nej jag tycker bara det är så jävla onödigt att ni ska bete er så ILLA. Så försök att tänka er för nästa gång ni pissar på andra människor och sårar, OK? Ni vet inte hur det känns för ni är svenskar och kan inte känna obehag av loggor, men andra kan det så visa respekt och sluta tänka enbart på er själva! Om alla var som jag skulle världen bli en fin plats att leva på men ni på danfun är bara gräsliga. Nu orkar jag inte skriva mer för jag blir upprörd och börjar nästan gråta.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *