Fetmagen önskar en God Jul

Varning för jul-kula. Ingen jul utan att Sadulisten ska klaga, eller hur? Såg en äcklig bild på expressen idag (ja, jag vet, puckat att ens gå in på den skvallertidningen men det är bara på skoj). Det handlar om en trailer trash-tjej som av någon anledning är av nyhetsvärde och hon har visat sin MAGE! Och inte vilken mage som helst, sin feta fula babymage har hon visat till alla som prenumererar på hennes twitter (fitter). Expissen skriver: Och ja, det är ett fint inslaget paket där det står ”Happy holidays” som pryder hennes vackert växande kula.
Vad är det för vackert med en tjock mage, bara för det är en skallig senildement unge i den? Varför tror dom att man vill se en tjej med gravid mage? Man vill se en snygg tjej med en vacker och smal mage som man tänder på, inte en gravid trailer trash-mage. Jag har också en fet mage men jag har vett nog att inse att ingen vill se den… ok, kanske gjorde en film förut där jag visade magen men inte under parollen ”se min vackra mage”. Ha det fint och ”God helg” på er PK-fittor. Till alla tjejer: Håll er smala ty utseendet är det enda ni har. Jag kan, och har, ägt alla tjejer som nånsin mopsat upp sig mot mig.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fetmagen önskar en God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *