Game Over, Mario

Nu har han hoppat ner i ett grönt rör. Den glada hurtigbullen som alla (nåja) gillade och tyckte var en glad PRICK för ett tag sen har nu helt klantat till det för sig. Han har i flera år begärt ut bostadsersättning som han inte hade rätt till! När Mona Sahlin klantade sig i mitten av 90-talet så köpte hon toapapper, toblerone och blöjor för skattebetalarnas pengar ett flertal tillfällen – hon fick ta time out. Nu ska vi se om denna Mario-kopia blir behandlad med silkesvantar eller om han också måste ta den i röven, göra en pudel och timea out för att klara sig undan. Marios assistent, som han brukar ha sex med, har uttalat sig och berättat att Mario visste om att han gjorde fel.

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Game Over, Mario

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *